Spraypark

Een avontuur voor groot en klein

Wat maakt een spraypark speciaal?

Sprayparken zijn een avontuur voor groot en klein. Het is de perfecte manier om op een veilige en verantwoorde manier te spelen met water. Een spray park nodigt kinderen uit om er een energiek spetterfestijn van te maken.

Wat is een spraypark?

Een spray park is een interactieve waterspeelplaats. De verschillende speelonderdelen worden op deze vloer geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan tuimelemmers, waterkanonnen (shooters) en waterbogen. Of wat dacht je van automatisch spuitende ground sprays? Allemaal attributen om een interactieve waterspeelplaats te bouwen. Zo laat u kinderen op een actieve manier met water spelen. In onze spray parks komen de spannendste watergevechten tot stand! Een groot interactief avontuur voor kinderen.

Een veilige speelomgeving

Het water dat op de vloer terecht komt, wordt direct afgevoerd en zodoende is er geen waterniveau. Hierdoor is vrijwel geen toezicht nodig en kunnen zelfs de allerkleinsten er in rond kruipen. Een avontuur voor jong en oud. Een spray park is een uitstekende speelomgeving om kinderen veilig en gezond te laten spelen. Het is een geweldige uitkomst om kinderen meer te laten bewegen. En dat op een speelse manier!

Unique Design

Er zijn talloze modellen en combinaties mogelijk voor een spray park. Zowel voor binnen- als buiten met diverse attributen. Wilt u een uniek spraypark ontwerpen, volledig afgestemd op uw wensen? Wij zijn er voor u om dit mogelijk te maken. Om de verschillende opties te bespreken gaan wij graag met u in gesprek. Wij denken met u mee en stellen – indien wenselijk – een maatwerkplan op.

Wij installeren de speelomgeving

Heeft u zelf geen verstand van de techniek achter een spray park? Dat is geen punt. Naast advies over de samenstelling van het spray park kunnen wij ook de installatie uit handen nemen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij dit proces volledig van A tot Z begeleiden. Vanaf het ontwerp tot en met de bouwvoorbereidingen en montage. Zo bent u in één keer klaar.

Watertoestel_Octopus_Pooljoy

Outdoor sprayparken

Spraypark Kastelenhof
Spraypark outdoor
Spraypark outdoor
Spraypark outdoor
Spraypark outdoor
Spraypark outdoor
Spraypark outdoor
Spraypark Kastelenhof

Een vrijblijvende kennismaking

Bij Pooljoy helpen wij u graag met het samenstellen van een spray park.

Wij komen graag bij u langs op locatie om u meer te vertellen over de mogelijkheden. Dit is geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

AVASTO Recreatietechniek
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB