Onze werkwijze

Inventarisatie naar behoeften

Elk project dat wij aangaan begint altijd met een gesprek met de klant. In dit eerste gesprek inventariseren wij de behoeften. Het is voor ons belangrijk om te weten welke wensen er zijn, en welke eventuele restricties. Ook nemen wij graag een kijkje op de locatie waar de speelplek gerealiseerd zal worden. Zo kunnen we de sfeer van de omgeving proeven en zien wat de beschikbare speelruimte is. Dat helpt ons in de volgende fase van het project om een geschikt ontwerp te maken.

Het maken van het ontwerp

Het belangrijkste aan het ontwerp is dat de doelgroep centraal staat. De plek moet aansluiten bij de belevingswereld van de eindgebruikers. Bij het kiezen van de speeltoestellen – en de vorm, kleur en materiaalsoorten hiervan – houden wij dit dan ook altijd in ons achterhoofd. Daarnaast letten wij er ook direct op dat de gekozen toestellen mooi aansluiten op de omgeving.

Het productieproces

Wij produceren onze eigen speeltoestellen. We kunnen vanuit ons fabriekspand in Eersel, Noord-Brabant, op maat gemaakte speeltoestellen creëren voor ieder project. Dit maakt het ook mogelijk om helemaal in te spelen op de wensen van de klant en 100% unieke speeltoestellen te maken. We kunnen snel schakelen en zijn erg flexibel. We denken graag mee en zorgen ervoor dat de klant volledig op maat gemaakte speeltoestellen krijgt. Uiteraard verliezen we kwaliteit en veiligheidsnormen hierbij niet uit het oog.

Vakkundige montage

Wanneer de speeltoestellen geproduceerd zijn is het tijd om deze te gaan monteren op de juiste plek. Om veilig gebruik te kunnen maken van de toestellen is het van belang dat deze montage op een vakkundige manier gebeurt, volgens de huidige veiligheidsvoorschriften. Vandaar dat wij vakkundige en opgeleide monteurs in dienst hebben die de montage van uw speeltoestellen kunnen verzorgen. Zij zorgen ervoor dat alles deugdelijk gemonteerd en veilig geïnstalleerd wordt.

Het belang van goed onderhoud

Wanneer de speeltoestellen gemonteerd zijn ben je er nog niet. Het is noodzakelijk om regelmatig onderhoud te plegen aan de toestellen. In de regel is de beheerder verantwoordelijk voor het onderhoud en de waarborging van de veiligheid van de speelplek. Bij de oplevering hiervan ontvangt deze dan ook een veiligheidsvoorschrift waarin staat vermeld hoe u de levensduur van uw speeltoestel kunt verlengen door regelmatige controle, inspectie en onderhoud.

Onderhoudscontract

Wij bieden de mogelijkheid het onderhoud via een onderhoudscontract bij onze vakmensen onder te brengen, zodat u uzelf hier geen zorgen over hoeft te maken. Door middel van het onderhoudscontract zijn wij verantwoordelijk voor de controle van de speeltoestellen, de uitvoering van het onderhoud en de eventuele vervanging van onderdelen. Is dat iets voor u? Neem dan gerust contact met ons op.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB