Zwembaden

Peuterbaden van de hoogste kwaliteit

Voor de allerkleinsten hebben we peuterbaden in ons assortiment. Onze peuterbaden zijn opgebouwd uit losse elementen waardoor we de vorm, afmeting en kleur kunnen aanpassen. Zo kunnen we, in overleg met u, een peuterbad volledig volgens uw wensen samenstellen!

Gerealiseerde peuterbaden

Peuterbad Camping de Paal
Peuterbad Camping de Paal
Peuterbad Camping de Paal
Peuterbad Spraypark Zonnewater
Peuterbad Spraypark Zonnewater
Peuterbad Spraypark Zonnewater
Peuterbad zwembad Papilon
Peuterbad zwembad Papilon
Peuterbad zwembad Papilon

Peuterbaden voor de allerkleinste

Het is tijd voor een nieuwe generatie peuterbaden! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij innovatieve ontwikkelingen doorgevoerd voor het peuterbad 2.0.

Compleet peuterbad

Polyester peuterbaden van Pooljoy zijn ideaal voor kleine kinderen die nog niet klaar zijn om in een volwassen bad te stappen. Polyester is een sterk en duurzaam materiaal dat warme watertemperaturen goed kan verdragen. Het biedt kinderen een veilige omgeving om heerlijk te kunnen spelen in het water.
Je kunt het peuterbad inrichten met interactieve spelen, zoals een watergoot of een tuimelaar. Daarnaast zijn er ook verschillende dierfiguren die je in het bad kunt plaatsen zoals; nijlpaard, vis, eend, zeepaard en meer.

Peuterbad 2.0

Onze peuterbaden zijn sterk, veilig en comfortabel gebouwd, met een focus op duurzaamheid. Ze zijn speciaal ontworpen om de peuters een leuke en ontspannen tijd te bieden in het water. Onze peuterbaden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen schadelijke UV-straling, stoten en krassen. Ze zijn waterbestendig en voorzien van een antislipoppervlak, waardoor ze perfect geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten. Bovendien zijn er meerdere accessoires verkrijgbaar om het bad nog leuker te maken. We hopen dat uw peuter met veel plezier zal genieten van het nieuwe peuterbad 2.0!

Watertoestel_Octopus_Pooljoy

Zwembaden

Een vrijblijvende kennismaking

Bij Pooljoy helpen wij u graag met het samenstellen van een peuterbad.

Wij komen graag bij u langs op locatie om u meer te vertellen over de mogelijkheden. Dit is geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB