Ocean

Peuterglijbanen voor de allerkleinste

Natuurlijk is het peuterzwembad niet compleet zonder een peuterglijbaan van Pooljoy.

Met een peuterglijbaan van Pooljoy bent u verzekerd van een zwembad met oneindig waterplezier voor de allerkleinsten. Peuters vinden het namelijk prachtig om van de glijbaan af te roetsjen. Natuurlijk niet meteen van de allerhoogste glijbaan, en dat hoeft ook helemaal niet. Bij Pooljoy hebben we glijbanen die speciaal voor peuters gemaakt zijn. Een speeltoestel in het juiste formaat, zodat ze er veilig op kunnen spelen.

Al onze peuterglijbanen zijn volgens de Europese normen gecertificeerd door het Keurmerkinstituut. Veiligheid staat immers op één bij ons. Zodat ouders en kinderen zorgeloos kunnen genieten van hun bezoek aan uw zwembad of waterparadijs. Met de peuterglijbanen van Pooljoy wordt uw zwembad een trekpleister voor gezinnen met jonge kinderen.

Opties voor peuterglijbanen

Onze peuterglijbanen zijn compleet aan te passen naar het thema van uw zwembad. U kiest het kleurenpalet dat bij uw zwembad past. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse thema’s. Wat dacht u van een kleurrijke regenboog glijbaan? Het oog van zo’n enthousiaste peuter valt hier meteen op. Of kies voor een glijbaan in beach-stijl. Plaats een paar strandstoelen naast het peuterbad, en het strandgevoel is compleet. Zo heeft u meteen een leuke relax-plek voor ouders. Er is van alles mogelijk, de keuze is aan u!

  • Kindvriendelijk
  • Onderhoudsvrij
  • Gecertificeerd door Keurmerkinstituut
  • Aanpasbaar naar uw zwembad
Onze projecten

De verschillende varianten van onze peuterglijbaan

Bij Pooljoy kunt u terecht voor diverse modellen peuterglijbanen; Smiley, Rainbow, Ocean, Schelp en Walrus.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB