Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Assortiment water speeltoestellen

Naast bovengenoemde waterspeeltoestellen hebben we ook waterspeeltuinen. Dit zijn vrolijke speelhutten met één of meerdere glijbanen en onze familieglijbanen. Kinderen vinden het namelijk prachtig om te klimmen en glijden in het water, steeds weer opnieuw. Voor kleine kinderen is het geweldig om samen met hun ouders in het water te spelen. Om aan deze wens te voldoen hebben we de familieglijbaan in ons assortiment. Een glijbaan – de naam zegt het al – voor de hele familie. Leuk voor kinderen, maar ook ouders zullen plezier beleven aan deze multifunctionele familieglijbaan. 
Wilt u nog een stapje verder gaan? De absolute topper in ons assortiment waterspeeltoestellen is de Familieglijbaan Mega. Een grotere en nóg uitgebreidere versie van de familieglijbaan. Er zijn extra glijbanen en waterelementen aan toegevoegd. Extra veel plezier voor uw gasten dus. Wat voor waterspeeltoestellen u ook zoekt, bij Pooljoy bent u aan het juiste adres.

Waterspeeltoestellen voor binnen en buiten

Of het nu gaat om een binnen of buitenzwembad, voor elk type zwemparadijs hebben wij geschikte waterspeeltoestellen. Wat dacht u van een waterspuitende paddenstoel voor in het buitenzwembad? Perfect voor wat afkoeling tijdens een warme, zomerse dag. En heeft u al gedacht aan een interactief spray park? Kinderen vinden het heerlijk om met water te spelen. De spannendste watergevechten komen tot stand in zo’n spray park! Onze spray parks zijn zowel indoor als outdoor te realiseren. 

Speeltoestellen water op maat?

Pooljoy heeft een veelzijdig aanbod waterspeeltoestellen voor eindeloos waterspeelplezier. Voor ieder wat wils. Al onze waterspeeltoestellen zijn volgens de Europese normen gecertificeerd door het Keurmerkinstituut. Veiligheid staat bij ons namelijk op één. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan. U kiest zelf het kleurenpalet en het thema dat bij de stijl van uw zwemparadijs past. Ga bijvoorbeeld voor een speeltoestel in het huidige thema van uw zwembad. Of kies juist voor een totaal ander, vernieuwend thema. Een frisse wind door uw waterspeelparadijs. Wilt u toestellen in de kleuren van uw bedrijf? Ook dit kan. Zelfs speeltoestellen met het logo van uw bedrijf kunnen wij realiseren. Wat u wensen ook zijn, Pooljoy denkt met u mee.

AVASTO Recreatietechniek
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB