Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Wat kost een spray park?

Een spray park, of interactieve waterspeelplaats, zorgt voor flink wat (water)speelplezier voor groot en klein. Bovendien biedt het voor uw bezoekers een unieke en vooral herkenbare locatie met een geheel eigen imago, afhankelijk van uw wensen. Wat komt er zoal bij een spray park kijken en hoe wordt het kostenplaatje berekend? Pooljoy helpt u graag met uw vragen.

Tijd voor waterpret, tijd voor een spray park

Wanneer is het eigenlijk tijd om over een spray park na te denken? Als u merkt dat uw bezoekers uitgekeken raken op uw zwembad of huidige waterpark is het mogelijk tijd om een compleet nieuwe inrichting of vervanging van uw waterspeelplaats te overwegen. Met een spray park bezorgt u uw bezoekers een unieke ervaring. Wat te denken van verschillende speeltoestellen bestaande uit water spuitende dierfiguren, pompen of waterkanonnen. Naar believen kunnen daar ook verschillende watermeubels of speeltoestellen zoals glijbanen aan toegevoegd worden.

Veiligheid voorop in het spray park

Een spray park moet vooral zo veilig mogelijk zijn voor zijn gebruikers. Het water dat bijvoorbeeld op de vloer van het waterpark terechtkomt, wordt direct weggevoerd. Hierdoor is er geen waterniveau, waardoor het risico op uitglijden en verwondingen heel laag is. Ook is er bijna geen toezicht nodig door badmeesters of ouders en kunnen de kleinste kinderen er eveneens veilig spelen. Daarnaast vormt het een interactieve speelplaats met zijn hindernissen en speelse obstakels. Hierdoor kunnen de kinderen er lekker gezond bewegen en ongestoord hun gang gaan.

Wat-kost-een-spray-park.jpg

De kostenindicatie van een spray park

De kosten van een spray park lopen erg uiteen en moeten per geval bekeken worden. Dit heeft te maken met de diverse afmetingen van de baden, speeltoestellen en accessoires in het spray park. Deze worden bovendien op maat gemaakt. Pooljoy heeft daarom de juiste mensen in dienst die op basis van uw wensen het gehele kostenplaatje in beeld kunnen brengen. 

Vrijblijvend advies

Heeft u interesse in een avontuurlijk en uitdagend spray park in uw bedrijf? Dan bent u bij Pooljoy in ieder geval aan het juiste adres. Wij staan u bij met raad en daad en voorzien uw wensen graag van advies. Ook kunnen wij samen met u kijken naar de verschillende mogelijkheden voor de inrichting van het spray park, op basis hiervan maken we een passende offerte. De uiteindelijke aanleg kunt u volledig aan Pooljoy toevertrouwen.


Ervaring en kennis

Inmiddels zijn wij een gerenommeerd aanbieder van waterspeeltoestellen zoals het spray park. Pooljoy heeft dan ook ruim twintig jaar ervaring op het gebied van advies, ontwerpen en de uiteindelijke plaatsing. Wij staan garant voor een lange levensduur van onze makkelijk te onderhouden producten die vervaardigd zijn uit een speciaal kunststof dat bovendien tegen een stootje en grote hoeveelheden water kan.

AVASTO Recreatietechniek
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB