Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Handpomp

Pooljoy heeft volledig in eigen beheer een handpomp voor speeltoestellen bij een zwembad ontwikkeld. Geholpen door onze jarenlange ervaring en uitstekende deskundigheid hebben we een voorziening vervaardigd die uitstekend past bij alle wensen uit de praktijk.

Het is een unieke, universele handpomp die te gebruiken is voor al uw waterspeeltoestellen. De pomp heeft een aantal specifieke kenmerken waardoor deze voorziening geschikt is voor langdurig (intensief) gebruik:

  • De pomp is vervaardigd van een speciaal samengestelde kunststof. Hierdoor is deze van een uitstekende kwaliteit, heeft deze een lange levensduur en is deze uitermate onderhoudsvriendelijk.
  • De pomphendel-afdichting is dusdanig ontworpen dat er géén klemgevaar bestaat. De pomp is dus veilig te gebruiken door kinderen en volwassenen.
  • Er is een bewuste keuze gemaakt om de pomp te voorzien van inwendige rubberen kleppen. Daarnaast is er géén membraan in de pomp aanwezig. Door deze keuzes is de pomp zeer onderhoudsvriendelijk vormgegeven. 

handpomp.jpg

Maatwerk speeltoestellen

Pooljoy heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van maatwerk waterspeeltoestellen voor recreatief waterplezier. We staan in voor klantgerichte, onderhoudsvriendelijke en duurzame oplossingen. U kunt bij ons terecht voor speeltoestellen en andere zwembadvoorzieningen die volledig aansluiten op uw wensen. Dit heeft niet alleen betrekking op de vormgeving, maar ook op de bediening.   

Voor de bediening van de speeltoestellen in en rond een zwembad heeft u meerdere keuzemogelijkheden. Dit kunt u automatisch laten verlopen, maar ook kiezen voor een manuele optie waarbij gebruik wordt gemaakt van een handpomp. Deze handpomp voor speeltoestellen van een zwembad zijn op diverse manieren te gebruiken. We vertellen u er graag meer over.

Eisen aan handpompen voor waterspeeltoestellen

Naast het ontwerpen en produceren van waterspeeltoestellen, ontwikkelen we ook faciliteiten voor de bediening hiervan. Hierbij kunt u onder andere denken aan handpompen. Een handpomp die gebruikt gaat worden voor speeltoestellen in en rond een zwembad, moet aan diverse eisen voldoen.

Uiteraard moet de handpomp van een uitstekende kwaliteit zijn en lang meegaan. Daarnaast moet de pomp eenvoudig te bedienen zijn en tegen een stootje kunnen. Als kinderen deze pomp bedienen kan het er (in hun enthousiasme) stevig aan toe gaan! Daarnaast moet de pomp geschikt zijn voor een vochtige (lees: natte) omgeving zoals in het zwembad en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften die er zijn. Dit is ook exact de reden dat u eens naar onze mogelijkheden moet kijken. De handpomp die wij aanbieden heeft unieke kenmerken waardoor deze duurzaam, veilig en onderhoudsvriendelijk is.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB