Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Zwembadroosters

Om de inrichting van uw zwembad compleet te maken, hebben wij ook zwembadroosters in het assortiment. Onze kunststof overlooproosters zijn van een uitstekende kwaliteit en zullen lang mee gaan, ook bij intensief gebruik. Onze zwembadroosters zijn makkelijk te monteren, onderhoudsvriendelijke en bieden veilige oplossingen.

Overlooprooster voor een zwembad

Een overlooprooster voor een zwembad heeft vooral een veiligheidsfunctie. Het rooster zorgt voor een duidelijke visualisatie van de grens tussen de kant en het zwembad. Daarnaast vormt een zwembadrooster een keurige brug over de goot die het overtollige zwemwater op zal vangen.

De overlooproosters worden van een kunststof (Polypropyleen) gemaakt. Het voordeel van dit materiaal is dat het van een uitstekende kwaliteit is. De roosters zijn vrij van giftige materialen. Daarnaast zullen de materialen niet worden aangetast door Uv-straling en is het zowel kuurwater, zeewater als chloorwater bestendig. De roosters hebben een poriënvrij en gepolijst oppervlak en zijn uiteraard voorzien van een antislip oppervlak om verwondingen als gevolg van slippartijen te voorkomen.

Ruim assortiment in zwembadroosters

U kunt bij ons terecht voor een zeer ruime sortering aan zwembadroosters. We kunnen uw volledige zwembad voorzien van roosters. Uiteraard kunt u deze roosters ook in verstek krijgen om de hoeken van de goot te bekleden. Wij kunnen u zowel scherpe (90 graden) hoeken als stompe hoeken van 45 graden leveren.

Daarnaast zijn de zwembadroosters verkrijgbaar in een breed palet van kleurstellingen. Door te kiezenvoor een kleurstelling die duidelijk afwijkt van de overige voorzieningen, wordt er een duidelijk accent gelegd op de randen van het zwembad. Dit komt de veiligheid uiteraard ten goede.

Signing op een zwembadrooster

U kunt er ook voor kiezen om een signing op een zwembadrooster te integreren. Denk hierbij aan een aanduiding dat er op een specifiek gedeelte van het zwembad niet gedoken mag worden of een schild waarop de diepte van het zwembad staat aangegeven. Daarnaast kan er gekozen worden voor een afwijkende kleur rooster op het punt waar het zwembad trapje staat. U zult merken dat juist een afwijkende kleur een hogere attentiewaarde heeft.

Kunststof zwembadroosters

Pooljoy is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van faciliteiten voor zwembaden. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en onze uitstekende vakkennis in deze branche. Wij kunnen de overlooproosters voor uw zwembad leveren én onderhouden. Heeft u interesse in meer informatie en persoonlijk advies over zwembadroosters of andere accessoires voor uw zwembad? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB