Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Zwembad dierfiguren

Kinderen zijn dol op dieren en niets is zo leuk als spelen met dieren in het zwembad. Onze dierfiguren (badeend, pinguïn, nijlpaard, vis, slang, kikker en zeepaard) voor in het zwembad / spray park zullen zorgen voor urenlang speelplezier. Het zijn leuke, interactieve speeltoestellen waar de kinderen dol op zijn.

Onze dierfiguren spuiten automatisch met water of de kinderen kunnen met behulp van een veilige handpomp zelf water uit het dierfiguur pompen. We kunnen ook sensoren plaatsen zodat het water alleen spuit bij beweging. Zo wordt het spelen met water wel heel interactief voor de kinderen! Deze dierenfiguren zullen absoluut tot het favoriete zwembad speelgoed gaan behoren.  
Onze automatisch spuitende dierfiguren zijn ook ideaal geschikt om te plaatsen op locaties zonder waterniveau zoals een spray park of een speeltuin.

Zwembad dierfiguren

Uniek dierfiguur voor het zwembad

Wij hebben een ruime keuze in zwembad dierfiguren. Als u zou willen kunt u een hele dierentuin bij het zwembad plaatsen!  Onze zwembad dierfiguren hebben allemaal een leuke en vrolijke uitstraling. De dieren zijn vormgegeven in mooie kleurstellingen. Wij hebben zelfs mogelijkheden voor maatwerk. De zwembad dierfiguren worden dan vervaardigd in de kleurstelling die u wenst. U kunt de figuren dan helemaal aanpassen aan het thema van uw zwemparadijs.
We kunnen de dierfiguren zelfs “een jas aangeven” met hierbij een logo (van uw bedrijf) erop. Op deze manier kiest u voor een uniek dierfiguur voor het zwembad.  

Duurzame dierfiguren voor het zwembad

De kinderen zullen lang plezier hebben van onze zwembad dierfiguren. Deze belofte kunnen we doen omdat we veel aandacht besteden aan het productieproces. De materialen die we gebruiken voor het vervaardigen van waterspeelelementen (de sokkel en flens) zijn gemaakt van een speciaal samengesteld kunststof. Door het gebruik van dit materiaal is het immuun voor osmose en is het chemisch resistent. Hierdoor is de kans op verkleuringen veel kleiner en kan de topcoat laag niet loslaten in chloorwater. Wij staan dus in voor een onderhoudsvriendelijk en uiterst duurzaam water speelelement!

Uiteraard zijn onze dierfiguren voor het zwembad vrij van scherpe randen of punten. Al onze speeltoestellen voldoen aan al de gestelde veiligheidsnormen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kind zich zal bezeren. 

Ruim assortiment in zwembad dierfiguren

Pooljoy is al decennialang een toonaangevend bedrijf in het ontwerpen en produceren van water speeltoestellen. We hebben ruime keuzemogelijkheden in zwembad dierfiguren voor zowel grotere kinderen als de jongere generatie. Zoals we al hebben aangegeven kunt u een hele dierentuin op en rond uw zwembad plaatsen. Ons ruime assortiment in zwembad dierfiguren bestaat uit de badeend, het nijlpaard, de pinguïn, een slang, onze vis en het zeepaard. De kinderen zullen er dol op zijn. Deze interactieve dieren zullen de kinderen urenlang kunnen vermaken.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB