Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Peuterbaden

Voor de allerkleinsten hebben we peuterbaden in ons assortiment. Onze peuterbaden zijn opgebouwd uit losse elementen waardoor we de vorm, afmeting en kleur kunnen aanpassen. Zo kunnen we, in overleg met u, een peuterbad volledig volgens uw wensen samenstellen!

Peuterbad versie 2.0

Het is tijd voor een nieuwe generatie peuterbaden! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij innovatieve ontwikkelingen doorgevoerd voor het peuterbad 2.0:

  • Een bekend probleem is dat een peuterbad na verloop van tijd enige vormen van slijtage laten zien, zoals kleurveranderingen van de onderdelen die onder water staan en de gevolgen van osmose (door de vorming van een bobbelige structuur barst de gelcoat open en dit zorgt voor gevaarlijke situaties). Bij onze peuterbaden – net als bij al onze waterspeeltoestellen – maken we gebruik van een speciaal samengesteld kunststof voor de onderdelen die contact hebben met het chloorwater. Dit kunststof voorkomt verkleuringen en zorgt ervoor dat alle onderdelen er mooi en strak uit blijven zien!
  • Rondom onze peuterbaden plaatsen we zogenaamde overloopgoten. Deze goten zorgen voor een perfecte circulatie van het water dat over de rand komt. Het water wordt gezuiverd en vervolgens weer teruggepompt in het bad. Met als resultaat een uitstekende waterkwaliteit! In de meeste gevallen kunnen de overloopgoten op de bestaande waterzuivering worden aangesloten, maar Pooljoy kan deze installatie uiteraard ook voor u verzorgen.
  • Ons peuterbad kunt u o.a. op het zwembadperron plaatsen én plaatsing van het peuterbad vergt weinig bouwkundige voorbereidingen
  • Dankzij ons innovatieve design kunnen we het kinderbad sneller voor u plaatsen en monteren. Zelfs al binnen 1 tot 2 weken!
  • De peuterbaden kunt u zowel binnen als buiten laten plaatsen, dankzij het gebruik van het speciaal samengestelde kunststof. Hierdoor is het bad weersbestendig en niet gevoelig voor de gevolgen van UV-straling.

Laat u persoonlijk adviseren over de uitgebreide mogelijkheden van ons peuterbad 2.0 wat betreft vormen, afmetingen en kleuren. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te bespreken hoe het ideale peuterbad voor uw locatie er uit kan zien!

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB