Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Peuterglijbanen

Elk zwembad of waterspeelparadijs heeft er wel een: een peuterbad. Dé plek voor de allerkleinsten tijdens een weekendje weg of vakantie. Natuurlijk is het peuterzwembad niet compleet zonder een peuterglijbaan. Bent u op zoek naar een geschikte glijbaan voor in het peuterbad? Bij Pooljoy kunt u terecht voor diverse modellen peuterglijbanen; Smiley, Rainbow, Ocean, Schelp en Walrus.

Peuterglijbanen voor de allerkleinsten

Met een peuterglijbaan van Pooljoy bent u verzekerd van een zwembad met oneindig waterplezier voor de allerkleinsten. Peuters vinden het namelijk prachtig om van de glijbaan af te roetsjen. Natuurlijk niet meteen van de allerhoogste glijbaan, en dat hoeft ook helemaal niet. Bij Pooljoy hebben we glijbanen die speciaal voor peuters gemaakt zijn. Een speeltoestel in het juiste formaat, zodat ze er veilig op kunnen spelen. Al onze peuterglijbanen zijn volgens de Europese normen gecertificeerd door het Keurmerkinstituut. Veiligheid staat immers op één bij ons. Zodat ouders en kinderen zorgeloos kunnen genieten van hun bezoek aan uw zwembad of waterparadijs. Met de  peuterglijbanen van Pooljoy wordt uw zwembad een trekpleister voor gezinnen met jonge kinderen.

Bekijk onze peuterglijbanen

Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Opties voor peuterglijbanen

Onze peuterglijbanen zijn compleet aan te passen naar het thema van uw zwembad. U kiest het kleurenpalet dat bij uw zwembad past. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse thema’s. Wat dacht u van een kleurrijke regenboog glijbaan? Het oog van zo’n enthousiaste peuter valt hier meteen op. Of kies voor een glijbaan in beach-stijl. Plaats een paar strandstoelen naast het peuterbad, en het strandgevoel is compleet. Zo heeft u meteen een leuke relax-plek voor ouders. Er is van alles mogelijk, de keuze is aan u!

Aansluiting van de glijbaan

Weet u al waar u de peuterglijbaan wilt aansluiten? Dit kan namelijk op diverse posities in het zwembad. Mocht u de positie voor de glijbaan nog niet weten, dan denken wij daar graag in mee. Alle peuterglijbanen hebben de optie voor een wateraansluiting. Zo verandert de glijbaan direct in een levendige waterglijbaan.

Andere kinderglijbanen

Naast onze glijbanen voor peuters heeft Pooljoy een breed assortiment aan andere kinderglijbanen. Neem bijvoorbeeld eens in kijkje in ons speelhutten collectie. Zo’n speelhut is een multifunctioneel watertoestel dat uw zwembad omtovert tot een speelparadijs. In een speelhut kunt u zelfs meerdere glijbanen plaatsen. Het is een dynamische zwembadattractie.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB