Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Bij ons kunt  u terecht voor:

Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Interactieve waterspelen

Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich vaak een lange tijd vermaken in een zwembad. Dit zwemplezier kan zelfs nóg meer verlengd en verhoogd worden door interactieve waterspelen op en rond het zwembad te plaatsen. Dit soort waterspelletjes worden altijd zeer gewaardeerd door de gebruikers van het zwembad en we mogen wel zeggen dat we uit ervaring spreken. Pooljoy is immers ruim 20 jaar actief in deze branche.

Pooljoy is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van waterspeeltoestellen voor recreatief waterplezier. Dit laatste is een understatement als we het hebben over interactieve waterspelen. Deze speelmogelijkheden zullen zorgen voor maximaal waterplezier voor jong en oud.

Waterspelletjes met een interactief karakter

Jong en oud zijn graag lekker actief bezig in het water. Onze mogelijkheden sluiten hier volledig bij aan. We hebben bijvoorbeeld een ruime keuze in waterspelletjes met een interactief karakter:

  • We hebben een vrolijk waterbuizenspel dat u ongetwijfeld wel eens gezien hebt in het zwembad. Kinderen kunnen drie transparante buizen met water vullen waarbij er gebruik moet worden gemaakt van draaiknoppen en schuiven. Uiteraard lopen de buizen ook wel eens op een onverwacht moment leeg!
  • Van ons flitsende basketbalspel maken zowel jong als oud graag gebruik! Als er ballen in de basket worden gegooid zullen er diverse lichtjes gaan knipperen, maar kan het zomaar zijn dat de basketballer even flink wordt natgespoten uit een onverwachte hoek. In dit spel zit een watergordijn verwerkt, voor een verfrissende douche.
  • Bij ons interactief shooterdoel spel zal de aandacht gaan naar de bulls-eye. Met behulp van de waterspuit moet er op een bepaald doel worden geschoten. Hiermee kunnen kinderen leuke spelletjes doen en onbewust werken aan hun motoriek. Dit spel zorgt voor urenlang waterplezier.
  • Ook de ouders zitten niet altijd droog als ze genieten van de spelende kinderen. Door het plaatsen van stoelen met sensoren onder de zitting kan het water uit een onverwachte hoek komen!

Een speelse omgeving voor jong en oud

De bovenstaande opties zijn voorbeelden van echte waterspelletjes met een interactief karakter. We hebben hier uiteraard veel meer mogelijkheden om de interactiviteit in het zwembad te stimuleren. We kunnen ieder waterspeeltoestel een interactief karakter geven. Dit kunnen we doen door middel van het plaatsen van sensoren.

Daarnaast is het goed om in dit kader ook de ground sprays te benoemen. We kunnen diverse typen ground sprays leveren waarmee u een heel waterpark kunt creëren. De verschillende watersprays hebben allemaal verschillende spuitrichtingen. Hierdoor ontstaat er een speels, verrassend en vooral interactief avontuur voor jong en oud!     

Persoonlijk advies

Pooljoy heeft zeer veel mogelijkheden om uw zwembad een interactief karakter te geven. Zoals u leest hebben we diverse mogelijkheden om uw zwembad extra leuk te maken! Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over interactieve mogelijkheden bij een zwembad? Neem dan gerust contact met ons op. Onze vakkundige medewerkers maken graag tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB