Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Watertafel

Het is natuurlijk een feit dat kinderen onwijs graag met water spelen. Daarom denken we altijd na over leuke manieren om waterpret aan te bieden aan de kleintjes. Onze watertafel op stahoogte is een interactieve, vermakelijke én veilige manier om kinderen met water te laten spelen en experimenteren. Watertafels zijn altijd populair en we zien dat kinderen hierop af komen en samen gaan spelen. Ze kunnen plezier hebben met het water, de knopjes en sluisjes of ze spelen met hun eigen poppetjes of speelgoedbootjes in het water in de watertafel.

Watertafel-Spray-Park.png

Watertafel: interactief en educatief

Een watertafel is een prima toevoeging aan elk zwembad met een waterspeelplaats voor kleintjes. Naast het feit dat dit een veilige manier is om waterpret aan de kinderen aan te bieden, heeft het ook nog een educatieve factor. De sluisjes of draaiknopjes kunnen gesloten worden waardoor de watertoevoer wordt afgesloten in bepaalde gootjes of (transparante) buizen. Zo kunnen de kinderen zelf zien wat er gebeurt als ze aan de knoppen draaien. Ze leren over actie en reactie. Als ze de sluis weer opendraaien zien ze hoe het water doorstroomt naar een andere tafel. Ze kunnen dingen laten leeglopen, overstromen en afsluiten. Tevens kunnen de kinderen elkaar natspetteren, speelgoed betrekken bij de watertafel en bootjes door de sluisjes laten varen.

Watertafels voor spray parks

Watertafels zijn de perfecte toevoeging aan elk spray park. In het midden, tussen alle andere waterelementen, kunt u een watertafel laten plaatsen, zodat de kinderen veel keuze hebben aan activiteiten in het spray park.

De wateraanvoer naar watertafels kan op verschillende manieren vormgegeven worden. Er kan een waterstraal uit de muur komen, uit een dierfiguur of uit een paal of boog. Omdat wij onze producten zelf produceren en op maat aanbieden kunt u zelf meedenken over de vormgeving van uw watertafel.

Contacteer ons

Als u interesse heeft in de aanschaf van eigen op maat gemaakte watertafels kunt u contact opnemen met Pooljoy. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

   
AVASTO Recreatietechniek
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB