Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Spray parks

Spray parks zijn een avontuur voor groot en klein. Het is de perfecte manier om op een veilige en verantwoorde manier te spelen met water. Een spray park nodigt kinderen uit om er een energiek spetterfestijn van te maken. Maar wat is een spray park nu precies? En welke opties zijn er allemaal? In ons assortiment vindt u diverse producten met spuitende watereffecten of tuimelende wateremmers. Uiteraard kunnen we in uw spray park ook andere producten uit ons assortiment plaatsen. In een persoonlijk gesprek bespreken we de uitgebreide mogelijkheden voor uw spray park.

Water spraypark Zonnewater

Wat is een spray park?

Een spray park is een interactieve waterspeelplaats. De verschillende speelonderdelen worden op deze vloer geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan tuimelemmers, waterkanonnen (shooters) en waterbogen. Of wat dacht je van automatisch spuitende ground sprays? Allemaal attributen om een interactieve waterspeelplaats te bouwen. Zo laat u kinderen op een actieve manier met water spelen. In onze spray parks komen de spannendste watergevechten tot stand! Een groot interactief avontuur voor kinderen.

Een veilige speelomgeving

Het water dat op de vloer terecht komt, wordt direct afgevoerd en zodoende is er geen waterniveau. Hierdoor is vrijwel geen toezicht nodig en kunnen zelfs de allerkleinsten er in rond kruipen. Een avontuur voor jong en oud. Een spray park is een uitstekende speelomgeving om kinderen veilig en gezond te laten spelen. Het is een geweldige uitkomst om kinderen meer te laten bewegen. En dat op een speelse manier!

Advies over spray parks

Er zijn talloze modellen en combinaties mogelijk voor een spray park. Zowel voor binnen- als buiten met diverse attributen. Wilt u een uniek spray park ontwerpen, volledig afgestemd op uw wensen? Wij zijn er voor u om dit mogelijk te maken. Om de verschillende opties te bespreken gaan wij graag met u in gesprek. Wij denken met u mee en stellen – indien wenselijk – een maatwerkplan op.

Installeren van de speelomgeving

Heeft u zelf geen verstand van de techniek achter een spray park? Dat is geen punt. Naast advies over de samenstelling van het spray park kunnen wij ook de installatie uit handen nemen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij dit proces volledig van A tot Z begeleiden. Vanaf het ontwerp tot en met de bouwvoorbereidingen en montage. Zo bent u in één keer klaar.

AVASTO Recreatietechniek
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB