Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeelobjecten

Pooljoy heeft een veelzijdig aanbod waterspeelobjecten voor eindeloos waterspeelplezier. Met onze waterspeelobjecten maakt u van uw zwembad, spray park of speeltuin een interactief waterspeelparadijs.

Spelen, spetteren en glijden in het water, kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Met interactieve waterspeelobjecten maakt u de zwembadervaring voor kinderen helemaal compleet. Een dagje zwemmen in zo’n interactief zwembad is een feestje voor ieder kind.
Ook op locaties zonder waterniveau (zoals een speeltuin, pretpark of spray park) kunnen onze waterspeeltoestellen worden geplaatst. Informeer vrijblijvend naar al onze mogelijkheden.

De leukste waterspeelobjecten

De waterspeelobjecten van Pooljoy zorgen voor eindeloze waterpret. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Wat dacht u van onze tuimelemmers en water spuitende paddenstoelen? Of een spuitende waterbubbel of een mega tuimelsmiley? Kinderen vinden het heerlijk om hiermee te spelen. Onze interactieve waterspeelobjecten gaat nooit vervelen. Het blijft leuk voor kinderen, iedere keer weer.

Waterpret voor elk zwembad

Met waterspeelobjecten in uw zwembad zit u eigenlijk altijd goed. Of het nu gaat om een binnen- of buitenzwembad, met de waterspeelobjecten van Pooljoy geeft u uw gasten een speelse en interactieve zwemervaring. Door verschillende waterspeelobjecten in het zwembad te plaatsen, worden kinderen uitgedaagd om meer te bewegen. En ook nog eens op een speelse én veilige manier. Veiligheid staat bij Pooljoy namelijk hoog in het vaandel.

Maatwerk waterspeelobjecten

Daarnaast kunt u bij Pooljoy altijd terecht voor maatwerk. Heeft u al een idee hoe u het zwembad wilt inrichten maar weet u niet precies wat er allemaal mogelijk is? Of wilt u een aantal waterspeelobjecten toevoegen maar heeft u nog geen idee hoe u het wilt inrichten? In beide gevallen bent u bij Pooljoy aan het juiste adres. Samen met u bespreken we de verschillende mogelijkheden voor uw zwembad.

Laat u persoonlijk adviseren over de uitgebreide mogelijkheden  wat betreft vormen, afmetingen en kleuren. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te bespreken wat wij voor uw zwembad, spray park of speeltuin kunnen betekenen.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB