Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Familieglijbaan Midi met uitdrijfbak 

Bent u op zoek naar een familieglijbaan maar u wilt niet meteen een hele grote uitvoering? Dit is een kleinere versie van onze familieglijbaan (hierbij ontbreekt de tweede, smalle glijbaan), maar het biedt wel het glijplezier voor jong en oud. 
En wilt u de glijbaan niet in het zwembad plaatsen maar liever in een spray park of ergens anders op een vlakke ondergrond? Dan is onze Familieglijbaan Midi met de uitdrijfbak dé oplossing! 

Family-slide-Midi-water-area.jpg
Deze familieglijbaan met uitdrijfbak kunt u volledig op een harde ondergrond plaatsen en deze hoeft niet in een zwembad uit te komen. Ideaal om deze langs een diep zwembad of bij een spray park/speeltuin/terras te plaatsen.
Zo vergroot u gegarandeerd de attractiewaarde van uw locatie op een veilige manier, voor jong en oud! Met de hete zomers van de afgelopen jaren in Nederland is meer waterpret vast en zeker zeer wenselijk bij uw bezoekers. 

  

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Bij ons kunt  u terecht voor:

Adresgegevens
Lange Voren 20
5521 DD Eersel
Nederland
Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB