Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Familieglijbanen

Als u op zoek bent naar een waterspeeltoestel waar het hele gezin van kan genieten, dan is een van onze familieglijbanen de beste keuze. Zoals de naam al zegt is dit een glijbaan voor de hele familie. Zowel de allerkleinsten als de (o)pa’s en (o)ma’s kunnen plezier hebben met dit unieke speeltoestel.

Waterspeeltoestellen, sprayparks, zwembaden, waterglijbanen en nog veel meer

Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Familieglijbaan voor jong en oud

Doormiddel van de familieglijbanen van Pooljoy brengt u oneindig waterplezier naar uw zwembad of waterspeelparadijs. Dé trekpleister voor families met kinderen van alle leeftijden. Het brengt de gezinnen samen omdat ze met zijn allen lol kunnen hebben op hetzelfde toestel. Dat is natuurlijk wat een gezin het liefste doet op vakantie of op een dagje uit. De kleintjes kunnen zich vermaken met het kleine glijbaantje, terwijl de oudere kinderen en de volwassenen van de grotere variant af kunnen glijden. Dankzij de extra brede baan kunnen meerdere mensen tegelijk glijden, wat kan resulteren in leuke wedstrijdjes en eindeloze waterpret met het gezin of vrienden.

Doormiddel van de familieglijbaan voorziet u gezinnen en groepen mensen van een speelparadijs voor elke leeftijd. Waterpret kent geen grenzen of leeftijd. Doormiddel van de wateraanvoer die omlaag stroomt via de baan, glijdt iedereen vlug en comfortabel naar beneden. Profiteer ook van deze verrijking voor elk zwembad of waterparadijs!

Mogelijkheden van de familieglijbaan

De familieglijbaan is compleet te personaliseren doormiddel van een kleurenpallet naar keuze en thematisering die bij uw zwembad past. Ook hebben we verschillende formaten, van kleiner tot zeer groot. En we kunnen alles als maatwerk leveren zodat het voor uw locatie passend wordt gemaakt.
U heeft de keuze uit onze familieglijbaan Mini, het Standaard formaat en onze familieglijbaan Mega

Zo kunt u de familieglijbaan perfect betrekken bij de rest van de omgeving van uw zwembad of waterparadijs. Kies voor een kleurrijk geheel zodat de familieglijbaan er gelijk uit springt, of kies voor leuke printjes zoals bijvoorbeeld rood met witte stippen zoals een paddenstoel. Alles is mogelijk!

Indien gewenst kunnen we interactieve sensorbediening plaatsen om de familieglijbaan nog interessanter te maken. Tevens kan deze functie u energie besparen wanneer er niemand rondom de glijbaan is.

Mega waterpret

Als de familieglijbaan nog niet genoeg is voor u, dan hebben we ook nog de Familieglijbaan Mega bij Pooljoy! Dit is een grotere en nóg uitgebreidere versie van de familieglijbaan. Extra banen, toegevoegde waterelementen en nóg meer plezier. Wat wilt u nog meer?

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB