Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Speelhut met glijbaan

Een speelhut is een prachtig waterspeeltoestel om van uw zwembad een speelparadijs te maken. Aan u de keuze of dat u één glijbaan laat plaatsen of meerdere glijbanen.

                         Zwembad-Dongen046_web.jpg

Onze speelhutten hebben een transparante valbescherming aan de zijkant. Om ze perfect bij uw paradijs aan te laten sluiten, kunnen deze wanden ook voorzien worden van een thema of uw logo.

Om het geheel nog speelser te maken, kunnen we verschillende waterspuiteffecten toevoegen, bijvoorbeeld op de glijbanen of trappen. En met de sensoren spuit het water alleen bij beweging, hierdoor wordt het spelen echt interactief!

Stel zelf uw speelhut met glijbaan samen, precies zoals u dat wilt. De trappen, glijbanen, zijwanden en daken zijn allemaal in meerdere kleuren te verkrijgen en samen te stellen. Of geef uw speelhut een speciaal thema, zodat deze perfect aansluit bij de rest van uw zwembad.

Bekijk hier een 3D-model van onze speelhut met 1 glijbaan. 

Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van onze speelhutten met één glijbaan of met twee glijbanen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

          
Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB