Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeeltuin

De beste manier om een zwembad aantrekkelijk te maken is door het plaatsen van speeltoestellen waar jong en oud plezier van hebben. Zo wordt uw zwembad een echte waterspeeltuin voor alle leeftijden. Een speelhut met één of meerdere glijbanen is een prachtig toestel om van uw zwembad een echte waterspeeltuin te maken. Aan u de keuze of u bij uw waterspeeltuin één glijbaan, meerdere glijbanen of zelfs een brede en interactieve familieglijbaan laat plaatsen.

Bij Pooljoy hebben wij een mooi assortiment waterspeeltuinen voor uw zwembad. Als uw doelgroep kleine kinderen is, zijn onze diverse speelhutten met glijbaan interessant om te bekijken. Wilt u liever familiepret stimuleren zodat groepen mensen van verschillende leeftijd met elkaar plezier kunnen maken in uw zwembad? Neem dan een kijkje bij onze Familieglijbaan of de uitgebreide Familieglijbaan Mega. Zo tovert u uw zwembad om naar een waterspeeltuin waar jong en oud urenlang plezier kan hebben.

Al onze speelhutten zijn voorzien van transparante valbescherming aan de zijkant. Veiligheid staat bij ons immers voorop, omdat ook de allerkleinsten graag met water spelen. Tevens kunnen waterspeeltuinen glad zijn en daarom vinden wij het belangrijk om vervelende situaties te voorkomen. Indien u deze wanden liever wilt betrekken bij het geheel kunt u ervoor kiezen om ze in een bepaalde kleur te plaatsen in plaats van de transparante uitvoering. Als u liever een gethematiseerde waterspeeltuin ziet, dan kunnen we de wanden ook voorzien van een thema (o.a. sprookjes, strand, jungle).

Wilt u het plezier vergroten? Dan kunnen we waar gewenst verschillende waterspuiteffecten toevoegen aan uw waterspeeltuin. Deze kunnen bijvoorbeeld worden toegepast bij glijbanen of trappen. Om het spelen extra leuk en interactief te maken kunnen we sensoren koppelen aan de spuiters. Deze reageren dan bijvoorbeeld op beweging, waardoor het spelen echt interactief wordt.

Waterspeeltuin van Pooljoy

Stel zelf uw waterspeeltuin samen, precies zoals u dat wilt. De trappen, glijbanen, zijwanden en daken zijn allemaal in meerdere kleuren te verkrijgen en samen te stellen. Of geef uw waterspeeltuin een speciaal thema, zodat deze perfect aansluit bij de rest van uw zwembad. Jong en oud zal genieten van uw zwemparadijs en u bent verzekerd van uren waterpret voor onder andere families. De interactieve functies maken de ervaring extra leuk. Spuit elkaar nat, glij met z’n allen tegelijk van de brede glijbaan af en kijk wie het snelste in het water ligt. Eindeloos waterplezier met de waterspeeltuinen van Pooljoy!

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB