Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

3 voordelen van een spray park

Misschien heeft u er al eens van gehoord: het spray park. Zo niet, dan wordt het hoog tijd om u eens te verdiepen in deze kleurrijke, speelse toevoeging aan uw zwembad, camping of vakantiepark. Het spray park is een losstaand platform of vast onderdeel van uw zwembad waar allerlei shooters, watertafels– en goten, dierfiguren tuimelbomen en meer zijn geplaatst, gegarandeerd voor urenlang waterspeelplezier. Het spray park kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. In dit artikel staan we stil bij de verschillende voordelen die een spray park biedt. Maak kennis met deze vrolijke waterspeelplek voor jong én oud!

1. Een unieke, veilige speelplek

In principe maken wij alle onderdelen speciaal op maat voor u. Niet alleen het grondplan, maar ook de verschillende waterspeeltoestellen, kanonnen of speelplekken ontwerpen wij voor u op maat. Dankzij dit maatwerk bieden wij u een unieke speelplek, waarvan er geen tweede bestaat.  Omdat er geen waterniveau aanwezig is, is het ook voor de allerkleinste bezoekers zeer veilig. Moet u woekeren met de ruimte of wil u juist een zeer uitgebreid spray park? Wij zorgen dat het spray park perfect aansluit bij uw accommodatie. De verschillende onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig polyester in felle kleurtjes. Polyester kan goed tegen water, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen of slijtage.

2. Altijd verrassend

Kinderen, maar ook hun ouders of opa’s en oma’s, raken niet uitgespeeld in het spray park. Door allerlei verborgen fonteintjes, waterspellen, uitdagende glijbanen en andere interactieve speeltoestellen staat het spray park garant voor urenlang speelplezier waarbij zowel jong en oud zich helemaal uitleven. Samen spelen, nieuwe dingen leren of de kracht van water ontdekken: voor kinderen bestaat er haast niets leukers! Ook als u al een spray park heeft, maar deze graag wil uitbreiden met meer uitdagende speeltoestellen kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Dit stukje valt dan ook onder onze zwembad renovatie, waarbij we spray parks en zwembaden een tweede leven geven.

3. Het gemak van een spray park

Zoals gezegd vraagt een spray park om vrij weinig onderhoud. Dit maakt het een relatief makkelijke investering die zich snel terugbetaalt. U geeft uw accommodatie een geheel nieuw gezicht en inrichting, waarbij er geen grote of aangrijpende aanpassingen aan uw zwembad of speeltuin gedaan moeten worden. Het aanleggen van een spray park kan dan ook prima gebeuren in de tijd dat uw locatie gesloten is voor publiek. Onze tip: wees op tijd met het aanleggen van een spray park, zodat u uw bezoekers al in het nieuwe seizoen kunt verrassen op een vernieuwde accommodatie.

Pooljoy: voor al uw waterspeelplezier!

Bij Pooljoy staan we voor urenlang waterplezier. Samen met u kijken we dan ook graag naar de verschillende mogelijkheden om een spray park met accessoires aan uw zwembad, speeltuin of speelpark toe te voegen. Interesse in onze service? Plan dan vandaag nog een afspraak met ons in en vraag een offerte aan door middel van ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag hoe wij uw zwemlocatie een vrolijke opkikker kunnen geven. Meer informatie over de verschillende toestellen of toevoegingen aan uw zwembad of spray park vindt u op de website. 

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB