Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Bij ons kunt  u terecht voor:

De beste opties voor een zwembad renovatie

Wanneer het seizoen voorbij is, wordt het tijd om uw zwembad van boven tot onder aan een inspectie te onderwerpen. Eventuele gebreken, kapotte onderdelen of beschadigingen aan het zwembad zelf kunt u zo opsporen. Maar dan? In de meeste gevallen zijn dit soort problemen te moeilijk om zelf op te lossen en moet u dus een professional inschakelen om een zwembad renovatie uit te voeren. Gelukkig vindt u dan in Pooljoy een expert. Wij voeren een renovatie graag voor u uit, zodat u en uw bezoekers weer van een onbezorgd zwemseizoen kunnen genieten.

Een totale renovatie

Bij een totale renovatie keren we uw zwembad binnenstebuiten. Niet letterlijk natuurlijk, maar onze experts zullen aan de hand van een professionele controle bepalen welke onderdelen er opgeknapt, bijgeschilderd of hersteld moeten worden. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar de veiligheid van uw zwembad en de directe omgeving. Ook als uw (buiten)zwembad door de weersinvloeden of tand des tijds zijn glans heeft verloren, kunnen wij het zwembad inclusief toestellen weer voorzien van een geheel nieuwe, eigentijds look! 

Waterspeeltoestellen-na-een-zwembad-renovatie.jpg

Herstelwerkzaamheden

We benoemden het hierboven al even, maar ook voor allerlei herstelwerkzaamheden kunt u de service van Pooljoy inschakelen. Met name in het repareren of herstellen van objecten in en rondom uw zwembad hebben wij de nodige ervaring. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van een kapotte glijbaan of het vervangen van uw zwembadroosters. Onder herstelwerkzaamheden verstaan we ook het opschilderen van bijvoorbeeld dierfiguren en waterspeelobjecten of het opknappen van een waterspeeltuin. Door de jaren heen hebben we al flink wat zwembaden mogen helpen. En niet alleen in Nederland trouwens, we werken ook voor zwembaden in het buitenland: van Finland tot Portugal.

Aanleg en installatie van toestellen en objecten

Is uw zwembad zelf helemaal in orde maar heeft u toch het gevoel dat er iets mist? Ook dan kan Pooljoy hulp bieden. Wij maken namelijk allerlei waterspeeltoestellen en waterspeelobjecten geheel op maat. Wilt u bijvoorbeeld een stoer interactief piratenschip in uw zwembad? Vrolijk gekleurde peuterglijbanen? Of gaat u toch voor de waterkanonnen waarmee uw bezoekers elkaar kunnen bestoken? Ons creatieve team ontwerpt deze toestellen voor u, waarna onze monteurs deze voor u aanleggen. Een echt uitdagende toevoeging aan uw zwembad is bovendien het spray park: een avontuurlijke waterspeeltuin waar uw bezoekers helemaal los kunnen gaan.

Zwembad renovaties en meer!

Kan uw zwembad inderdaad een goede opknapbeurt gebruiken? Aarzel dan niet langer en maak uw zwembad weer helemaal gereed voordat het zwembadseizoen losbarst. Ook als u recentelijk eigenaar bent geworden van een locatie met zwembad, bent u bij Pooljoy op de goede plek. Voor een zwembad, leuke interactie watertoestellen of speelobjecten draaien wij onze hand niet om. Neem altijd even contact met ons op; wij komen graag langs om een indicatie van de mogelijke werkzaamheden te maken en maken aan de hand daarvan voor u een offerte.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB