Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

De leukste waterspeelobjecten voor kinderen

Kinderen halen het meeste plezier uit het spelen met water. Het spetteren, glijden in het water en spelen met elkaar vinden ze het leukste wat er is. Vrijwel ieder openbaar zwembad heeft daarom kleurrijke en interactieve waterspeelobjecten toegevoegd aan hun spray park, speeltuin of zwembad. Dit laat kinderen toe om op een veilige manier te leren en ontdekken. Alles mag en alles kan. Individueel of samen met andere kinderen of ouders. Met een waterspeelobject creëert u een interactief waterspeelparadijs. Benieuwd wat de leukste waterspeelobjecten voor kinderen zijn? We hebben een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet.

Volop keuze uit waterspeelobjecten

Binnen ons assortiment heeft u volop keuze uit waterspeelobjecten. Ze zorgen voor eindeloos waterpret en gaan nooit vervelen. Alle objecten zijn ontwikkeld om kinderen langdurig te entertainen en ze op een veilige en verantwoorde manier te laten ontdekken. Hieronder benoemen we waterspeelobjecten die niet mogen ontbreken aan een waterspeelplaats.

  • Tuimelboom
  • Waterspuitende paddenstoelen
  • Waterbubbels
  • Waterrad
  • Watertunnel
  • Watertafels
  • Verschillende tuimelaars

Combineer verschillende waterspeelobjecten

Om uw waterspeelplaats aantrekkelijker te maken voor kleine kinderen kunt u verschillende waterspeelobjecten kiezen en plaatsen op uw spray park, bijvoorbeeld. Juist door diverse waterspeelobjecten te plaatsen daagt u kinderen nog meer uit om meer te bewegen en leren. Uiteraard altijd op een veilige manier. Bovendien zien zwembaden met veel verschillende objecten er uitnodigend uit voor kinderen en willen ze langer blijven spelen. U maakt de zwembadbeleving helemaal compleet.

Bij Pooljoy leveren we maatwerk. Zo kunnen we uw zwembad voorzien van een unieke combinatie met objecten gemaakt in uw huisstijl. De kleuren van de waterspeelobjecten bepaalt u zelf. Misschien wilt u uw zwembad een bijzonder thema geven, ook dan kunnen we de elementen op elkaar afstemmen en een prachtig geheel maken.

Geschikt voor ieder zwembad

Waterspeelobjecten kunnen op veel plekken gerealiseerd worden, zowel binnen als buiten. Het is een absolute verrijking voor een zwembad waarbij er veel gezinnen met kleine kinderen komen. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn met de objecten, genieten de ouders aan de kant van een hapje en een drankje. De verblijfstijd en de uitgaven aan de horeca zullen hierdoor ook stijgen. De kleine kinderen zullen na een dag vertier in een zwembad met waterspeelobjecten ongetwijfeld nog een keer terug willen komen.

Wij leveren maatwerk

Bij ons bent u altijd verzekerd van maatwerk. Heeft u al een zwembad maar weet u niet welke waterspeelobjecten u wilt toevoegen? Of twijfelt u over de indeling en inrichting van het zwembad? Wat uw wensen of vragen ook zijn, bij Pooljoy denken we graag met u mee. Onze jarenlange ervaring helpt ons voor iedere situatie een passende oplossing op maat te vinden. Interesse of meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB