Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Een zwembad onderhouden

U heeft een prachtig zwembad bij uw camping of speeltuin. Tijdens het najaar en de wintermaanden ligt het er echter maar troosteloos bij. Het seizoen is voorbij en alles staat stil. Maar schijn bedriegt: want nu is het tijd om het broodnodige onderhoud aan uw zwembad uit te voeren of uit te laten voeren. Moeten er speeltoestellen opgeschilderd worden? Wellicht zijn de putjes, roosters of ander zwembadmeubilair aan vervanging toe? Daarvoor bent u bij Pooljoy aan het goede adres. Niet alleen adviseren wij bij het renoveren van zwembaden, wij kunnen deze werkzaamheden ook voor u uitvoeren. Lees snel verder!

Belangrijke aandachtspunten

De reden om een zwembad te onderhouden is simpel: u bent in het komende seizoen weer verzekerd van een schoon en veilig zwembad. U kunt er weel helemaal tegenaan. Voor het zover is moet er eerst nog naar een aantal punten gekeken worden. Belangrijke aandachtspunten zijn: 

  • Werkende toestellen: Wellicht een open deur, maar het kan geen kwaad om allereerst eens te kijken of alle speeltoestellen, waterspuwers of de waterspeeltuin nog goed functioneert. Lekt er nergens water? Wordt het water nog goed rondgepompt?

  • Veiligheid: controleer daarbij ook of er geen onveilige situaties zijn. Let specifiek op afgesleten speelobjecten, mogelijk gebroken tegels of roosters die niet goed afsluiten. Pooljoy kan uw toestellen vervangen door veiligere en beter functionerende toestellen.

  • Thematisering: verkleurde speeltoestellen of beschadigde dierfiguren… het kan ook zijn dat uw zwembad na verloop van tijd een beetje uit de tijd is geraakt. Ook dan kan zwembad onderhoud of renovatie plaatsvinden om deze thematisering weer te voorzien van een eigentijdse look. Maak uw zwembad of speelplek weer aantrekkelijk voor nieuwe bezoekers!

Vatbare plekken voor slijtage

Hoewel de meeste speeltoestellen en onderdelen van een zwembad van hoogwaardige kwaliteit zijn en niet snel zullen slijten, is enige slijtage helaas onvermijdelijk. Zeker na een lange, warme zomer kunnen al die liters water, spelende kinderen het weer of andere factoren voor slijtage zorgen. Voor metaalmoeheid hoeft u niet bang te zijn. Onze objecten worden vervaardigd van hoogwardig polyester en deze kunnen vele liters water verdragen. Let echter wel op verkleuringen van bijvoorbeeld glijbanen of speeltoestellen. Het kan zijn dat deze wellicht aan vervanging toe zijn of gewoon een likje verf nodig hebben. 

Vraag naar de mogelijkheden

Leest u dit artikel en denkt u: ja, mijn zwembad inderdaad wel een renovatie of opknapbeurt gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met Pooljoy door het online contactformulier in te vullen. Wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en om eventueel alvast een kleine inspectie te houden. Moet er iets vervangen worden of wilt u misschien een zwembad opnieuw inrichten? Ook dan helpen wij u graag. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring hebben we al veel zwembaden mogen renoveren, opknappen of aanleggen!

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB