Onze nieuwste interactieve speeltoestellen!

Kinderen vinden het geweldig; interactief bezig zijn met waterspeeltoestellen! We zijn dan ook trots op onze nieuwe interactieve waterspelen waarbij ze zich helemaal kunnen uitleven.
Deze zijn onlangs geplaatst bij ****Camping De Paal in Bergeijk (NL).

Interactieve stoelendans

Er staan 6 stoeltjes klaar rondom de vrolijke feesttaart, laat de stoelendans maar beginnen. De kinderen kunnen rondjes lopen en zodra ze op een stoel gaan zitten begint de taart water te spuiten! Des te meer kinderen tegelijk gaan zitten, des te meer spuiters beginnen water te sproeien.
Wat een leuk feestje zo! 
Interactive-pie-with-sensor-seats.jpg

Interactief buizenspel

Er zijn 3 transparante interactieve buizen en de kinderen kunnen deze vullen met water en zelf de waterniveau’s van de buizen regelen. Er zijn hiervoor draaiknoppen en schuiven aanwezig. Met de vrolijk draaiende Smiley-bloemen is het een vrolijk geheel voor jong en oud. 

                        IMG-20170401-WA0002.jpg     IMG-20170401-WA0001.jpg  

Interactief basketspel

Op de grote, groene bloem hangt de gele interactieve basket waar de kinderen ballen in kunnen gooien. Zodra er een bal door de basket gaat begint de oranje-witte koker water naar de kinderen te spuiten. En uit de rode buizen komt het watergordijn om onder door te rennen, heerlijk!

IMG-20170401-WA0004.jpg

Interesse in onze interactieve speeltoestellen voor zwembaden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB