Bekijk onze gerealiseerde projecten

Leukste speeltoestellen in een zwembad

Zeker wanneer u veel kinderen in uw zwembad heeft tijdens het zwemseizoen, mogen een of meerdere speeltoestellen niet ontbreken. Want niet alleen de kinderen, maar ook voor ouders, opa’s of oma’s kunnen de speeltoestellen een leuke en herkenbare plek zijn om met hun (klein)kinderen te spelen. Bent u op zoek naar speeltoestellen om uw zwembad of waterspeeltuin te verrijken? Lees hieronder dan meer over de mogelijkheden. Wij schotelen u een aantal van de leukste waterspeeltoestellen uit ons assortiment voor. Uren speelplezier in de komende zomers gegarandeerd! 

Wat maakt een goed waterspeeltoestel?

Bij Pooljoy blijven we altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van speeltoestellen en attracties om het uw bezoekers naar de zin te maken. Heeft u geen idee wat u voor speeltoestellen aan uw zwembad toe moet voegen? Dan kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden. In overleg kunnen wij dan een voorstel doen over de mogelijkheden. Maar voor het zover is, kunnen wij u alvast een aantal leuke, interactieve speeltoestellen in het zwembad voorschotelen:     


Speelobjecten-zijn-een-mooie-aanvulling-aan-uw-zwembad.jpg

  • Waterkanon: Wat is er leuker voor kinderen dan elkaar of hun ouders te bestoken met water? Dankzij onze waterkannonnen creëren we een spetterfestijn in uw zwembad. Uiteraard geheel op veilige basis.

  • Dierfiguren: Ook dieren doen het goed bij kinderen. Daarom plaatsen we graag dieren in uw zwembad of waterspeeltuin, naar wens kunnen deze dieren eventueel ook water spuwen of alleen als decoratie dienen.

  • Tuimelemmer: Spannend omhoogkijken en wachten tot de emmer met water zich vult. Maar wanneer tuimelt hij om? Kinderen kunnen zich al snel vermaken onder deze bijzondere waterdouche.  

  • Vuurtoren of piratenschip: Het ideale waterspeeltoestel is natuurlijk een plek waar kinderen zich even een echte piraat wanen. Ook onze vuurtoren (met glijbaan) doet het goed als herkenbaar speelobject voor kinderen. Ook geeft het uw zwembad weer een leuk aanzicht of past het in een thema dat u graag doorvoert.

  • Glijbanen: Gaat u maar na! Stond u als kind ook altijd in de rij voor de glijbaan? Dat is niet zo verwonderlijk. Kinderen zijn dol op glijbanen in een zwembad. Eventueel kunnen we modellen plaatsen waarbij water over de glijbaan loopt, zodat de kinderen er overheen kunnen roetsjen. Of wat te denken van familieglijbanen voor het hele gezin?
AVASTO Recreatietechniek
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB