Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Splash area voor zwembaden

De leukste manier om de zomer door te komen is doormiddel van waterpret. Lekker zwemmen in een groot zwembad, het liefst omringt door een kleurrijke omgeving met speeltoestellen, glijbanen, watersproeiers en fonteintjes. De leukste toevoeging voor jong en oud is dan een splash area voor zwembaden. Hier kunnen zelfs peuters hun lol niet in op.

splash area voor zwembaden

Wat is een splash area voor zwembaden?

Een splash area voor zwembaden is eigenlijk een spray park, maar dan in een (ondiep) bassin gelegen. Meestal van een diepte van zo’n 15cm, zodat dit zelfs voor de kleinsten toegankelijk is. In een splash area voor zwembaden staan allerlei soorten sproeiers om uzelf en anderen mee nat te sproeien. De ultieme omgeving voor een watergevecht en eindeloos veel speelplezier! Een splash area voor zwembaden staat vol met waterspeeltoestellen die water sproeien in de leukste vormen: dieren, bloemen en bomen, maar ook allerlei soorten buizen, waterbogen, tuimelemmers en beweegbare waterpistolen.

Splash area toevoegen aan zwembaden

Een splash area kan worden toegevoegd aan bestaande zwembaden maar ook in nieuw ontworpen bassins kunnen ze worden geplaatst. Ze zijn bijzonder populair in openbare omgevingen, zoals zwembaden, parken, campings, speeltuinen, kinderdagverblijven en hotels. Kinderen zullen de tijd van hun leven hebben met de waterspeelplaats en u kunt ze met een gerust hart hun gang laten gaan omdat een splash area zorgt voor een veilige omgeving waarin ze vrij kunnen worden gelaten. De verschillende onderdelen in een splash area voor zwembaden kunnen automatisch blijven spuiten, of ze kunnen reageren door middel van sensoren. Hierdoor blijft het een spannende omgeving die u blijft verrassen.

Uw eigen splash area?

Denkt u dat uw bestaande of geplande bassin kan profiteren van een splash area waar jong en oud zich in kan vermaken? Het leuke van een splash area is dat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn. We bieden zoveel verschillende toestellen, watersproeiers en vormen aan dat elke splash area een unieke plek is. Indien gewenst geven wij graag advies over de mogelijkheden en indeling die bij uw locatie past. Neem vrijblijvend contact op.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB