Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Wat kost het renoveren van een zwembad?

Een eigen zwembad is een droom voor veel mensen. Het heerlijke gevoel om op een zomerse dag een frisse duik te nemen is haast ongeëvenaard. Toch wordt er vaak vergeten dat een zwembad ook onderhoud vergt. Bij frequent gebruik komt er veel vuil in het water. Zand onder de voeten, gras en andere bacteriën zijn heel gewoon. Regelmatig onderhoud is daarom altijd aan te raden. Met een schepnet, een borstel, een stofzuiger en de juiste hoeveelheid chloor komt u al best ver, maar het kan ook zo zijn dat uw zwembad een flinke renovatie nodig heeft. In dat geval kan Pooljoy mogelijk de oplossing bieden. Lees snel verder en ontdek wat het kost om een zwembad te renoveren.

Geef uw zwembad een tweede leven


Als u het gevoel heeft dat uw zwembad wel een nieuw elan kan gebruiken, dan bent u bij Pooljoy aan het juiste adres. Het kan zo zijn dat u het idee heeft dat alleen een compleet nieuw zwembad volstaat, gelukkig hoeft dit niet altijd zo te zijn. Een zwembad renovatie is ook een stuk voordeliger dan een geheel nieuw zwembad laten bouwen. Er zijn verschillende elementen die de benodigde aandacht verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de schoonmaak van tegels, het vervangen van zuiveringsfilters en de renoveren van waterspeeltoestellen. Dit is vaak echt maatwerk en daarom raden wij altijd aan om een ervaren partij erbij te halen.

Waarom is een renovatie belangrijk?


Er zijn verschillende redenen om een renovatie te overwegen. Allereerst kan het zo zijn dat de huidige indeling van uw zwembad niet gewenst is. Misschien wilt u liever een compleet nieuwe look van het zwembad. Het kan ook een noodzakelijk zijn om een renovatie uit te voeren. Als uw zwembad frequent wordt gebruikt, is het mogelijk dat er slijtage plaatsvindt. Bij slijtende zwembadroosters, tegels en andere toestellen kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Het is dus altijd goed om eens in de zoveel alles goed na te laten lopen. Misschien ontdekt u dan ook dat er verschillende systemen in het zwembad zijn verouderd. Deze kunt u dan tijdens de renovatie ook door ons laten renoveren/vervangen.

Neem contact met ons op


Het totale kostenplaatje van uw zwembadrenovatie is afhankelijk van een arsenaal aan verschillende factoren. Onze experts komen dan ook graag naar uw zwembad kijken om een beter inzicht te krijgen. Op basis van onze analyse en de benodigde werkzaamheden kunnen we samen de juiste aanpak formuleren. Wij komen dan met een passend voorstel zodat u of uw gasten weer jaren van het zwembad kunt genieten.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB