Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Bij ons kunt  u terecht voor:

Zo maak je je zwembad weer aantrekkelijk

Een zwembad is niet alleen een plek waar gezwommen wordt, het is vooral een recreatieplek. Zo’n plek moet natuurlijk wel aantrekkelijk zijn, wil het bezoekers trekken. Na verloop van tijd kan ook het zwembad een stuk minder uitnodigend zijn. In het geval van buitenbaden door de weersinvloeden, maar ook het binnenzwembad kan last hebben van slijtage of kapotte onderdelen. Pooljoy helpt u gelukkig met het aantrekkelijk maken van uw zwembad!  Belangrijk om te weten: wij leggen geen zwembaden zelf aan, maar voeren wel renovaties voor spray parken, speeltoestellen en meer uit. Het aanleggen van het zwembad zelf wordt gedaan door zwembadbouwers (waar wij overigens vaak mee samenwerken).

Opknapwerk

Onderdeel van een gehele zwembad renovatie van Pooljoy is ook het opknappen van allerlei (water)speeltoestellen, glijbanen en andere toevoegingen aan het zwembad zelf. Deze onderdelen zijn doorgaans van polyester gemaakt, een materiaal waarmee wij uitstekend uit de voeten kunnen. Het opknapwerk pakken we op twee verschillende manieren aan. We kunnen de huidige toevoegingen zelf opknappen, waaronder repareren of herschilderen. Zijn er te veel beschadigingen of is de kleur dusdanig vervaagd dat ook verf niet helpt? Dan kunnen wij nieuwe zwembadaccessoires, zoals speeltoestellen en dierfiguren zelf op maat voor uw zwembad maken.  

De totaalbeleving

Alleen een (wedstrijd)bad om baantjes in te trekken is natuurlijk een beetje saai. Tegenwoordig willen bezoekers graag een totaalbeleving in of rondom het zwembad. Vermaak kan op allerlei manieren. Zowel met vrij eenvoudige speeltoestellen zoals glijbanen of waterkanonnen. Wilt u uw bezoekers op een leerzame ervaring trakteren? Dan zijn de interactieve watergoten en watertafels die wij aanbieden een goede optie. Al spelenderwijs komen kinderen achter de kracht en eigenschappen van water. Ook de verdere totaalbeleving, zoals uitstraling, kleuren, muziek en toegankelijkheid dragen bij aan een succesvol zwembad. Door hierop in te spelen wordt uw zwembad een stuk aantrekkelijker!

Verras met nieuwe toevoegingen

Wanneer u ervoor kiest om een zwembad renovatie uit te laten voeren, is het ook een goed idee om nieuwe waterspeeltoestellen, dierfiguren en andere toevoegingen aan uw zwembad te overwegen. Een nieuwe waterfontein, waterspeelobjecten of misschien een heel speeltoestel dat eruitziet als een piratenschip of vuurtoren? U kunt het zo gek en uitbundig maken als u zelf wilt. Dat komt omdat wij uitsluitend met maatwerk werken. Dat betekent dat u dus altijd een unieke invulling van uw zwembad heeft, ongeacht de grootte! In principe zijn onze toestellen en andere zwembadaccessoires geschikt voor zowel binnen- als buitenzwembaden, speelparadijzen of (water)speeltuinen.

Pooljoy: uw expert voor zwembaden en meer!

Pooljoy weet dus precies wat uw zwembad nodig heeft om weer een aantrekkelijke, vrolijke en uitnodigende plek te worden. Samen met u kijken we daarom graag naar de verbeterpunten en mogelijkheden. Aan de hand van een heldere, vrijblijvende offerte weet u precies welke punten vervolgens worden aangepakt. Wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bekijk op onze website de verschillende mogelijkheden en opties om van uw zwembad weer een fijne plek te maken.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB