Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Bekijk onze projecten

Een zwembad renovatie: hoe pak je dat aan? 

Het lekkere weer komt eraan, de zomer staat voor de deur en u kunt niet wachten om uw zwembad weer te openen. Maar wat blijkt: er zijn mankementen en ook blijkt door achterstallig of vergeten onderhoud dat uw zwembad niet helemaal meer up to date is. Dan is het mogelijk tijd voor een renovatie van het zwembad. Maar waar te beginnen?

Een inspectie voor de zwembad renovatie 

Voordat u een bedrijf als Pooljoy inschakelt is het verstandig om even bij een aantal punten stil te staan. Een zwembad vraagt veel onderhoud en daar komt dan ook stiekem best veel bij kijken. Naast het reinigen van het zwembad zelf vereisen ook andere onderdelen in en rondom het zwembad aandacht. Van zwembadrooster tot speeltoestel: het zijn vaak kleine details die over het hoofd worden gezien bij een schoonmaakbeurt. Ook kan het zijn dat andere elementen aandacht verdienen zoals speeltoestellen of andere accessoires. Het weer heeft ongemerkt veel invloed op, met name, de buitenzwembaden.

Waar moet ik op letten bij een zwembad renovatie?

Als u de knoop heeft doorgehakt en kiest voor een zwembad renovatie is er een in de meeste gevallen een breed scala aan keuzes. Bent u bijvoorbeeld de huidige kleur of indeling van uw zwembad beu? Of wilt u liever alle onderdelen en speeltoestellen in een keer vervangen? In de meeste gevallen is er een passend antwoord te vinden. Ook het gebied rondom het zwembad mag vaak wat extra aandacht verdienen. Niets is immers zo vervelend voor uw bezoekers als losliggende tegels met scherpe randen of versleten speeltoestellen die tot gevaarlijke situaties leiden. Wat betreft de apparatuur kan het eveneens niet kwaad om een check-up te doen. Functioneren bijvoorbeeld alle zwembadroosters nog naar behoren en zijn alle filters en pompinstallaties in orde?

zwembad-renovatie-aanpakken.jpg

Een zwembad met karakter

Heeft u er ook al eens over nagedacht om uw zwembad van een eigen karakter te voorzien. Niets is zo leuk voor uw bezoekers, en dan met name de wat jongere, om te zwemmen en te spelen in een kleurrijke of avontuurlijke omgeving. Tegenwoordig zijn er bovendien allerlei speeltoestellen mogelijk in verschillende kleuren, vormen en thema’s die uw zwembad een geheel eigen karakter en aantrekkelijkheid bezorgen. Deze toestellen zijn makkelijk te bestellen en in overleg in diverse kleuren en geheel op maat beschikbaar.

Hulp nodig bij uw zwembad renovatie?

Heeft u na het lezen van deze blog weer nieuwe inzichten gekregen op zwembadgebied? Mooi! Weet u nog niet wie u wil inschakelen? Denk dan eens een Pooljoy. Wij komen graag bij u langs op locatie, waar wij u vrijblijvend voorzien van informatie omtrent onze mogelijkheden. Pooljoy heeft een grote ervaring met het renoveren van zwembaden. Zo hebben wij projecten op campings, hotel, vakantieparken en zwembaden in diverse Nederlandse gemeentes.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB