Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Bij ons kunt  u terecht voor:

Een waterspeeltuin: wat zijn de opties?

Bent u op zoek naar een interactieve en vooral leuke uitbreiding van uw zwembad, camping of speeltuin? Dan is een waterspeeltuin of spray park wellicht wat voor u! Pooljoy is een expert op het gebied van adviezen en aanleg van dit soort speeltuinen. Wij nemen dan ook graag met u door uit welke opties zoal kunt kiezen bij de aanleg van uw unieke speelplaats.

Denk alvast na over de opties en mogelijkheden

Allereerst is het belangrijk dat u al een beeld voor ogen heeft waar u heen wilt. Pooljoy kan een geheel nieuwe speeltuin aanleggen of een bestaande waterspeeltuin voorzien van een passende facelift. Dankzij het handige systeem kan uw waterspeeltuin volledig naar eigen wens, inzicht en idee ingericht worden. Denk bijvoorbeeld aan diverse toestellen zoals waterglijbanen, water spuitende dieren of waterkanonnen die op verschillende wijzen aan de speeltuin toegevoegd kunnen worden. 

Win advies in over de opties voor een waterspeeltuin

Pooljoy is een expert op het gebied van aanleg en renovatie van waterspeeltuinen. Dankzij de jarenlange ervaring weet ons bedrijf op bijna ieder vraagstuk op waterspeelplaats een passend antwoord te vinden. Wij helpen u graag onder andere met advies op maat. Samen kijken we dan naar het kostenplaatje. Als u al een beeld heeft hoe u uw speeltuin voor u ziet, bekijken wij graag samen met u hoe we uw speelproject gaan realiseren.

Waterspeeltuin-Pooljoy.jpg

Kleurrijk en verfrissend

Door ons grote assortiment kunnen wij u waterspeeltuinen in allerlei vormen en maten aanbieden. Van bijna alle huisjes, glijbanen en andere toestellen zijn bijvoorbeeld de daken, wanden en trappen naar eigen smaak in te richten. Dankzij de felle kleurtjes zijn onze waterspeeltuinen uitermate geschikt voor de jongere bezoeker, maar ook de wat oudere kinderen kunnen zich prima vermaken met de avontuurlijke waterkanonnen en spannende glijbanen. Met de waterspeeltuinen van Pooljoy staat een dagje uit aan het zwembad in een avontuurlijke en kleurrijke belevenis.

Waterspeeltuinen in alle soorten en maten

Het mooie aan onze speelmogelijkheden is dat ze op veel verschillende manieren toepasbaar zijn en vrijwel altijd aansluiten bij uw specifieke wensen. Naast de inrichting kan u als klant ook kiezen voor allerlei vormen waarin we de waterspeeltuin aanleggen. Bijvoorbeeld in een flexibele S-vorm of op maat gemaakte driehoek. Hierdoor ondervindt de rest van uw accommodatie zo min mogelijk hinder van het werk dat we uitvoeren. Ook houden we rekening met de leeftijdscategorie van uw bezoekers. Of dat nu de allerkleinsten of de wat oudere kinderen zijn: iedereen haalt plezier uit de waterspeeltoestellen van Pooljoy.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB