Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Hoe werkt een waterglijbaan?

Een waterglijbaan kan een vrolijke toevoeging aan uw zwembad of waterpark zijn en betekent voor vele uren speel- en waterplezier. Niet alleen voor de kleintjes, maar voor hele families. Een goede waterglijbaan vraagt wel om een goede kwaliteit en ook mag het design verrassend zijn, zodat u een unieke speelmogelijkheid bij uw binnen- of buitenzwembad heeft. Gelukkig heeft Pooljoy daarom een breed aanbod in waterglijbanen in allerlei hoogtes, lengtes en zelfs kleuren. Hieronder leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Pooljoy helpt u graag bij het aanleggen van een splinternieuwe glijbaan en legt u uit hoe een waterglijbaan werkt.

De werking van een waterglijbaan

Hoe werkt een waterglijbaan eigenlijk? Anders dan bij een normale glijbaan, stroomt er water van boven naar beneden op een waterglijbaan. Dit zorgt ervoor dat de schuif of baan glad wordt. Wanneer dit oppervlakte blijvende nat wordt gemaakt door een aanhoudende stroom water, kan men harder van de glijbaan glijden. En voor veel kinderen geldt: hoe harder van de glijbaan hoe beter. Het water wordt met behulp van een pomp naar de bovenkant van de glijbaan vervoerd. Vanuit hier wordt het water door een of meerdere gaten aan de bovenkant losgelaten. Afhankelijk van de helling die de glijbaan heeft, kan men snel of langzaam naar beneden rijden.

Slimme waterglijbanen

Speciaal voor waterglijbanen hebben we een optie die niet alleen het gebruik een stuk fijner maakt, maar ook het verbruik van water. Het is namelijk mogelijk om in waterglijbanen sensoren te installeren die reageren op bezoekers. Wanneer er dus iemand voorbijloopt schakelt de sensor de waterglijbaan aan. Naast waterglijbanen kunnen ook andere speeltoestellen die water verbruiken aangesloten worden op deze sensoren. Zo bespaart u niet alleen energie, maar neemt ook het waterverbruik in uw zwembad aanzienlijk af.

Een-glijbaan-biedt-speelplezier-voor-al-uw-bezoekers.jpg

Een veilig glijbaan is belangrijk

Hoe hard de kinderen ook van de glijbaan willen gaan: het is en blijft belangrijk dat de glijbanen veilig zijn. Door het vele water dat per dag over de baan stroomt is het noodzakelijk dat hiervoor waterbestendige materialen worden gebruikt. Zo zijn alle onderdelen van onze glijbanen en andere speeltoestellen vervaardigd uit duurzame materialen zoals een slijtvaste kunststof gemaakt die goed tegen water kan. Omdat Pooljoy werkt met professionele monteurs en installateurs weet u zeker dat uw nieuwe speeltoestellen goed opgebouwd worden. Wij testen alles uitgebreid voordat uw bezoekers gebruik maken van de speeltoestellen.

Schakel vandaag nog onze hulp in

Niet alleen is Pooljoy een ervaren bedrijf als het gaat om de aanleg van waterglijbanen, Pooljoy heeft dan ook ruime ervaring in het samenstellen van waterspeelparken. Deze waterspeeltuinen en ‘spray parks’ zijn interactieve speelplekken die in een geheel worden aangelegd. In zo’n spray park zijn verschillende toestellen te vinden. Van waterkanonnen tot sproeiers. Ook is het mogelijk om waterglijbanen in verschillende afmetingen aan een waterspeelpark toe te voegen, zo zijn uw bezoekers verzekerd van vele uren speelplezier. Neem vandaag nog contact met Pooljoy op en maak zo van uw zwembad een unieke ervaring!

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB