Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waar koop je een familieglijbaan?

Familieglijbanen zijn populair voor het hele gezin en bieden een groot speelplezier voor zowel jong en oud. Niet alleen kinderen maar ook de ouders of grootouders beleven plezier aan de familieglijbaan. Vooral bij een camping, groot zwembad, vakantiepark of andere zwemgelegenheid waarbij u en uw familie samenzijn vindt u dit type glijbaan. In onderstaande tekst gaan we dieper in op alle eigenschappen van de familieglijbaan. Benieuwd waar u een familieglijbaan kunt kopen? Bij Pooljoy hebben wij een groot aanbod verschillende soorten speeltoestellen voor aan het zwembad. Lees dan snel verder!

Uitvoeringen familieglijbaan

U kunt een familieglijbaan kopen in allerlei vormen en uitvoeringen. Uiteraard mag een glijbaan best opvallen en hoeft hij niet zozeer in sobere kleuren te zijn geschilderd. De familieglijbanen die Pooljoy levert zijn dan ook in verschillende kleuren en voorzien van verschillende patronen en figuren. Zo heeft u altijd een sprekende familieglijbaan die bij uw zwembad past. Kortom: de trekpleister waarmee u zowel jong en oud een vrolijke duik in uw zwembad kunt laten nemen. Doordat wij werken met de meest duurzame materialen weet u zeker dat u zonder problemen zo in het water roetsjt. Met onze toestellen weet u zeker dat zowel jong en oud zich zullen uitleven in het water.

Waar-koop-je-een-familieglijbaan.jpg

Verschillende toepassingen

Oudere kinderen en volwassenen kunnen vanaf het grote schuifgedeelte het zwembad inglijden. Dankzij de brede baan kunnen er meerdere personen tegelijk van de waterglijbaan glijden. Speciaal voor de kleine(re) kinderen bestaat daarnaast de mogelijkheid om een kleine of mini-glijbaan te installeren. Pooljoy weet precies wat nodig is om uw zwembad of interactieve waterspeeltuin te voorzien van iets extra’s. Zo weet u zeker dat uw bezoekers zich vermaken met uren aan waterpret.

Neem vandaag nog contact op

Bent u benieuwd wat Pooljoy voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden die wij aanbieden om een familieglijbaan te kopen. Wij hebben dankzij onze ervaring snel voor ogen wat uw wensen zijn en hoe wij deze het best kunnen realiseren. Met ons maatwerk en kundig advies weet u zeker dat u een unieke familieglijbaan of ander waterspeeltoestel bij uw zwemgelegenheid heeft. Ook als u van plan bent om uw zwembad te renoveren is het mogelijk om contact op te nemen met Pooljoy. Wij staan graag voor u klaar.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB