Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Bij ons kunt  u terecht voor:

Waar koop je een spray park?

Een spraypark is een heerlijk interactief waterparadijs waar kinderen echt dol op zijn. Hiermee maakt u uw zwembad een plek waar kinderen graag komen en lang willen blijven. De investering in een spray park is dan ook zeer aantrekkelijk. Bij Pooljoy kunt u een spraypark kopen. Deze splash area kunt u volledig naar wens samenstellen. 

Een spray park is een heerlijke voorziening voor aan een zwembad waarin kinderen (en stiekem ook volwassenen) zich urenlang zullen kunnen vermaken. Het is een interactief waterparadijs waarin kinderen zich ongelimiteerd op een veilige manier kunnen vermaken. Een spray park draagt bij aan de gezondheid en ontwikkeling van de kinderen. De kinderen zijn immers volop in beweging in het park en zullen zich lekker kunnen uitleven. 

waar-koop-je-een-spray-park.jpg

Waarom spray parken een absolute uitkomst zijn

Ook voor ouders of verzorgers van de kinderen zijn spray parken een absolute uitkomst. Ze hebben bijna letterlijk geen omkijken naar de kinderen. Een splash area is immers een veilige waterspeelplaats waar het overtollige water direct zal weglopen. Daarnaast zijn de speeltoestellen op een veilige manier ontworpen zodat de kinderen er onbezorgd mee kunnen spelen.   

Als u het bovenstaande gelezen hebt, kunt u het zich ongetwijfeld voorstellen waarom het interessant is om de beschikking te hebben over een spray park in en om het zwembad. Het zwembad zal niet alleen vaker bezocht worden maar er zal ook langduriger gebruik van worden gemaakt. De investering is een spray park is een uitgave waar u zeer veel voor terug krijgt.

Het beste adres om een geschikte spray park te kopen

Pooljoy is een zeer aansprekende aanbieder van waterspeeltoestellen zoals een spray park. We hebben al ruim 20 jaar ervaring op dit gebied en weten precies wat de wensen en eisen zijn aan deze speelelementen. We leveren aan diverse grote vakantieparken, subtropische zwembaden, campings, openbare zwembaden en hotels. We ontwerpen en produceren deze speelelementen dan ook volledig zelf om een uitstekende kwaliteit aan onze gebruikers te bieden.    

Voor het produceren van de elementen voor een spray park gebruiken we speciaal samengesteld kunststof. Dit kunststof is uitstekend bestand tegen grote hoeveelheden water en een intensief gebruik. Wij begrijpen ook dat kinderen in hun enthousiasme soms niet zachtzinnig met de materialen omgaan. We kunnen u dan ook een lange levensduur van onze (onderhoudsvriendelijke) producten garanderen. Dit in combinatie met onze klantgerichte benadering maakt Pooljoy het beste adres om een geschikt spray park te kopen. 

Koop bij Pooljoy een spray park dat volledig is afgestemd op uw wensen

Bij Pooljoy staan de wensen van onze klant voorop. Laat u gerust uitgebreid informeren over onze mogelijkheden en koop een spray park dat volledig is afgestemd op uw wensen. Uiteraard kunnen we u hierin ter plaatse adviseren en kunnen we al uw vragen hierover beantwoorden. Uiteraard kunnen we een spray park volledig op maat samenstellen.

Neem hiervoor gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Een spray park kan zowel binnen als buiten worden geplaatst rond zowel nieuw ontworpen bassins als bestaande baden. Onze producten zijn volgens de Europese Normen volledig goedgekeurd en gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB