Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Wanneer doe je een zwembadrenovatie?

Een zwembad wordt met name in de zomer veel gebruikt, zeker in het geval van een buitenzwembad. Maar de rest van het jaar ligt uw zwembad daar maar. En zonder dat u het weet heeft, met name het weer, veel invloed op uw badlocatie. Regen, vorst, hagel of ijzel hebben ongemerkt een grote invloed op uw zwembad, de speeltoestellen en het meubilair. Verf kan afbladderen, tegels kunnen losraken en onkruid heeft vrij spel. Wanneer u uw zwembad wilt openen loopt tegen deze problemen aan. Maar dan is het eigenlijk al te laat. Hoe kunt u dit voorkomen?

Maak een overzicht van het werk

Begin in ieder geval op tijd met de werkzaamheden en zwembadrenovatie. Het is slim om al voor de zomer een idee te hebben van wat er allemaal aangepakt moet worden. Zijn alle speeltoestellen nog up to date? Zitten alle tegels nog goed vast? Zijn er elders sporen van slijtage te vinden? Het is belangrijk om dit secuur bij te houden en op tijd te inventariseren. Want veiligheid staat voorop in uw zwembad zoals u weet. Denk daarbij ook aan eventuele herstelwerkzaamheden aan de uitstraling. Misschien is er verf afgebladderd en hebben ornamenten en speeltoestellen een wat droevige en niet speelse indruk. Ook dit kan verholpen worden voordat het zwemseizoen begint en draagt bij aan de uitstraling van uw zwembad.

zwembad-renovatie-aanpakken-1.jpg

Aan de slag

Het aanpakken van een zwembadrenovatie kan vervolgens beginnen. Maar wat blijkt? Er is eigenlijk te veel schade en het is haast onmogelijk om alles zelf te vervangen. Zowel aan de speeltoestellen zijn mankementen als aan de verdere aankleding. Ook de tegels zijn nodig aan vervanging toe. De klus is simpelweg te groot. En u heeft ook nog andere zorgen. Op dat moment is het verstandig om de zwembadrenovatie over te laten aan een professional, zodat u zich met andere taken bezig kunt houden. Een zwembadrenovatie uitbesteden is dan geen dom idee en bespaart u de nodige kopzorgen.

Professionele hulp inschakelen

Uiteraard is het een omvangrijke taak om uw zwembad aan te pakken. En het is meestal iets wat u niet zomaar doet. Schakel daarom professionele hulp in. Dankzij een grote ervaring kan Pooljoy u met iedere zwembadrenovatie helpen. Wij komen bij u langs en stellen een rapport op van de werkzaamheden. Zo kunnen wij u al veel voorbereidingswerk uit handen nemen. Vervolgens kunnen wij aan de slag om van uw zwembad of waterpark weer een fijne en veilige plek te maken. Niet alleen de renovatie, maar ook het plaatsen van nieuwe, kleurrijke speeltoestellen nemen wij bovendien voor onze rekening. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Pooljoy en wacht niet met uw zwembadrenovatie.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB