Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Bij ons kunt  u terecht voor:

Wat is een watertafel of watergoot?

Pooljoy staat bekend om de hoeveel waterspeeltoestellen die wij aanleggen voor allerlei zwembaden. Let daarbij op dat we het zwembad zelf niet aanleggen, maar wel alle (polyester) speelobjecten en speeltuinen die het zwembad attractief voor jong en oud maken. Ook de watertafel of watergroot is daar een goed voorbeeld van. Een leuke speelplek waar met name jonge kinderen zich uren kunnen vermaken. Maar wat zijn deze speelobjecten eigenlijk precies? In dit artikel komt u daarachter.

De watertafel: leuk én leerzaam

Kinderen-leren-de-kracht-van-water-kennen-in-een-watertafel.pngDe watertafel is leuk én leerzaam. Niet zo gek, want via de watertafel leren jonge kinderen al spelenderwijs de kracht en eigenschappen van het water kennen. Met allerlei sluizen, blokkades en draaiknoppen kunnen de kinderen zelf een waterweg maken of juist blokkeren. Ze leren er hoe ze aan de juiste knoppen moeten draaien voor een bepaald resultaat, maar leren ook over actie en reactie in combinatie met water. De watertafel wordt automatisch voorzien van nieuw water. Kinderen raken niet uitgespeeld! 

Een watergoot voor de kleintjes

Kinderen-kunnen-zich-optimaal-vermaken.jpgDan is er ook nog de watergoot. Een iets versimpelde versie van de watertafel en geschikt voor jongere kinderen. In een watergoot hebben de kinderen eveneens de mogelijkheid om met allerlei waterraden, sluizen en draaiende tussenstukken te spelen. Met als groot verschil dat ze er zelf in kunnen staan of zitten. De watergoot is daardoor te vergelijken met een watertafel, maar is lager zodat de kinderen er makkelijk in of uit kunnen stappen. 

In combinatie met het spray park

Een ander voordeel van de watertafel of watergoot is dat ze aan een spray park toegevoegd kunnen worden. Een spray park is een los onderdeel dat, eventueel aangesloten op het zwembad, een speelplek vormt waar jong en oud verzekerd zijn van uren waterspeelplezier. De samenstelling van een spray park kunt u zelf naar wens door ons samen laten stellen. Zo kunt u de watertafels- en goten combineren met allerlei waterkanonneninteractieve waterspelen en vrolijke dierfiguren

Een aanvulling op uw zwembad

Uiteraard zijn watertafels, speelgoten of bijvoorbeeld dierfiguren een aanvulling op uw zwembad. Maar het zijn juist dit soort kleine, budgetvriendelijke aanvullingen die uw zwembad of waterspeeltuin populair maken bij kinderen én hun ouders. Of u nu een buiten- of binnenzwembad beheert: Pooljoy heeft polyester speeltoestellen in allerlei variaties, kleuren en afmetingen. Omdat het in de meeste gevallen om maatwerk gaat, kunnen wij u unieke waterspeeltoestellen bieden.

Onze hulp inschakelen

Kan uw zwembad een leuke toevoeging krijgen en een speeltoestellen gebruiken? Dan is het de aanleg van een interactieve watertafel- of goot een mooie aanvulling op uw binnen of buitenzwembad! Neem dan contact op met ons via de website. We gaan graag eens met u rond de tafel zitten om te kijken naar de verschillende opties die mogelijk zijn. Uw wensen zijn daarbij belangrijk, waarbij onze vakmensen u kunnen voorzien van passend advies.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB