Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Welke waterglijbanen biedt Pooljoy aan?

Met een waterglijbaan bent u verzekerd van een zwembad waar voor iedereen wel wat te beleven valt. Niet alleen voor de kinderen trouwens, want ook voor volwassenen heeft Pooljoy diverse modellen waar zij met hele gezin plezier aan beleven. Daarom heeft Pooljoy een divers assortiment waterglijbanen waar u uit kunt kiezen. Benieuwd wat voor type waterglijbanen door Pooljoy worden verkocht. In onderstaand artikel geven wij antwoord op deze vraag en vertellen wij u meer over ons brede assortiment waterglijbanen die gegarandeerd waterplezier opleveren voor het hele gezin!

De peuterglijbaan

Ondanks dat een glijbaan een hoop plezier oplevert, kan het stiekem toch ook een beetje spannend zijn om er zomaar van af te glijden. Speciaal daarvoor heeft Pooljoy een serie peuterglijbanen in het assortiment. Dit type glijbaan is speciaal voor de allerkleinsten ontworpen en kenmerkt zich door felle kleurtjes en vrolijke vormen. De glijbaan is niet lang of hoog, waardoor ouders hun kind in de gaten kunnen houden. De peuterglijbanen van Pooljoy zijn bovendien uitgebreid getest op hun veiligheid, waardoor het risico op ongelukken zoveel mogelijk vermeden wordt.

Een-peuterglijbaan-is-er-in-allerlei-leuke-designs.jpg

Glijbanen met speelmogelijkheden

Een andere populaire glijbaan is de glijbaan voorzien van een speelhuisje. Al deze types worden aangeboden in een divers aanbod verschillende patronen, vormen en kleuren. Zo kunt u uw speelhuisjes met glijbaan aanpassen naargelang het thema dat u met uw zwembad wil uitstralen. De speelobjecten van Pooljoy dragen bij aan een unieke zwembadinrichting. Daarnaast is het mogelijk om de omgeving van deze glijbanen te laten voorzien van allerlei waterspeeltoestellen of objecten. Ook is het mogelijk om de waterglijbaan onderdeel te maken van een waterspeelpark of ‘spray park’.

Familieglijbanen

Tot slot is er de categorie ‘Familieglijbanen’ die Pooljoy aanbiedt. Dit zijn grotere modellen die urenlang speelplezier voor het hele gezin bieden. Ouders kunnen er samen met hun kleinste kinderen vanaf, maar ook het al wat oudere kroost kan zich prima vermaken door de ruime glijbanen. Dankzij slimme sensoren die ingebouwd kunnen worden, is het mogelijk om het waterverbruik te verminderen. De sensoren geven een seintje wanneer er wel of geen personen van de glijbaan gaan en waarna de stroom water wordt ingeschakeld.

Waterglijbaan aanleggen? Schakel een professional in!

Wanneer u daadwerkelijk van plan bent om een waterglijbaan aan te leggen voor uw zwembad of waterspeelplaats, raden wij het aan om dit nooit zelf te doen. Dit kan namelijk leiden tot gebreken in de constructie, bouw of uitvoering van de waterglijbaan met schade tot gevolg. Ook kunnen ongelukken worden voorkomen wanneer u uw waterglijbaan door een professioneel bedrijf laat plaatsen. Pooljoy is een bedrijf dat u graag helpt bij het ontwerpen evenals het installeren van waterglijbanen. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen hebben wij de nodige ervaring en helpen wij u bij het keuzeproces voor de juiste glijbaan aan uw zwembad. Neem vandaag nog contact op.

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB