Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Onze unieke voordelen voor u 

We hebben, dankzij ruim 20 jaar ervaring, innovatieve verbeteringen kunnen doorvoeren in onze producten. Onze ontwikkelingen zorgen voor minder onderhoud én een langere levensduur!

1. Al onze speelelementen zijn onderhoudsvriendelijk én makkelijk te monteren

Het materiaal van onze sokkel en flens (die gebruikt worden bij de speelelementen) is gemaakt van een speciaal samengesteld kunststof. Door het gebruik van dit materiaal is het immuun voor osmose en is het chemisch resistent (minder verkleuringen en de topcoatlaag kan niet loslaten in chloorwater). Resultaat: een onderhoudsvriendelijk en uiterst duurzaam water speeltoestel!

Bovendien is het model van de sokkel en flens universeel. Dat betekent dat we de montage van de dierfiguren (met of zonder handpomp) kunnen standaardiseren. Resultaat: een kostenbesparing waar u direct van profiteert! Indien gewenst kunnen we het montagesjabloon vooraf naar u toesturen, zodat u alvast de montagepunten kunt voorbereiden tijdens de bouw van uw zwembad. Maar in de meeste gevallen gebruikt ons montageteam het sjabloon ter plaatse.

   

2. Een eigen ontwikkelde handpomp: veiliger én met minder bewegende delen

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we bij Pooljoy – volledig in eigen beheer – een unieke, universele handpomp ontwikkeld voor al uw water speeltoestellen.

De kenmerken van onze handpomp:

  • Door gebruik te maken van andere kunststof materialen en intensief testen heeft onze pomp een lange levensduur
  • Geen klemgevaar meer door een nieuw ontworpen pomphendelafdichting 
  • Er zijn duurzamere inwendige rubberen kleppen aanwezig en er is geen membraan meer aanwezig. En dat scheelt weer in uw onderhoudskosten

Kortom, door deze unieke kenmerken is onze handpomp duurzaam, veilig én onderhoudsvriendelijk!

3. Waterspeeltoestel is makkelijker horizontaal te stellen

Wij plaatsen correctieringen aan de bovenzijde van de sokkel. Hierdoor hoeven we bij plaatsing van de dierfiguren op een schuine ondergrond de sokkel niet meer te bewerken of bij te snijden.
De correctieringen zorgen er namelijk voor dat het waterspeeltoestel recht komt te staan op de schuine sokkel. Hierdoor kan de montage sneller verlopen aangezien het waterspeeltoestel niet meer ter plekke aangepast hoeft te worden aan de onderzijde.

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Bij ons kunt u terecht voor:

Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB