Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Waterspeeltoestellen, sprayparks, zwembaden, waterglijbanen en nog veel meer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Bekijk onze projecten

Eindeloos speelplezier in het water!

Pooljoy is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van waterspeeltoestellen voor recreatief waterplezier. Met ruim 20 jaar ervaring in huis zijn wij dé partner voor eindeloos speelplezier in het water! Wij leveren aan vakantieparken, campings, gemeente zwembaden, openbare zwembaden en hotels. Klantgericht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, dat is waar wij voor staan!

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis weet u zeker dat u altijd een waterspeeltoestel van topkwaliteit in uw zwembad of peuterbad heeft staan. Wij gebruiken namelijk een speciaal samengesteld kunststof. Hierdoor zijn onze producten uitermate onderhoudsvriendelijk én kunnen we een langere levensduur garanderen. U bespaart dus ook nog direct op uw onderhoudskosten!

Ook voor renovatie van uw zwembad kunt u bij ons terecht uiteraard. Wij adviseren u graag op uw locatie wat de mogelijkheden zijn voor renovatie.

Waterspeeltoestellen voor groot en klein

Pooljoy levert waterspeeltoestellen voor grote kinderen en de allerkleinsten. Denk dan aan peuterglijbanen, dierfiguren (met of zonder handpomp), peuterbaden, spray parks en ook diverse accessoires. We hebben een breed assortiment voor de zwembadinrichting van openbare zwembaden, zwembaden op de camping, voor vakantieparken of hotels. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden, modellen en kleuren van onze zwembadtoestellen. Uiteraard adviseren wij u graag en bespreken we uw wensen, zodat u altijd het juiste waterspeeltoestel kiest!

Onze producten zijn volgens de Europese Normen volledig goedgekeurd en gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.

Wij werken klant- en servicegericht

Bij ons staat u als klant altijd voorop. We denken eerst aan wat het beste is voor u. Een fijne klantrelatie met u opbouwen op basis van wederzijds vertrouwen hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Bovendien vinden we het belangrijk om altijd voor u klaar te staan om uw ideeën werkelijkheid te laten worden. We willen u niet alleen adviseren maar vooral ook ontzorgen.

Klantgericht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dat is waar Pooljoy voor staat!
Our Special Lessons and Camps
Union Dental
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB