Uw partner voor eindeloos speelplezier in het water

Uw partner voor eindelijks speelplezier in het water

Zwembadrenovatie

Het beheren van een zwembad is geen makkelijke klus en er komt veel bij kijken. Het is vanzelfsprekend dat het water goed gereinigd dient te worden. Maar ook andere elementen verdienen op zijn tijd alle aandacht. Denk aan de schoonmaak van de tegels, het vervangen van zuiveringsfilters en zwembadroosters en het reinigen van waterspeeltoestellen en andere accessoires.

Als u dan toch aan de gang gaat met uw zwembad, dan is het wellicht ook leuk om eens na te denken over het herinrichten. Misschien is een nieuw kleurtje zelfs wenselijk. Wat dacht u van nieuwe thematisering? Een op uw huisstijl afgestemd kleurenschema met vrolijke decoratieve en interactieve elementen die waterpret vergroten. Een zwembadrenovatie kan zorgen voor een compleet nieuwe look en feel, waardoor het lijkt alsof u een gloednieuw zwembad heeft.

Waarom kiezen voor renovatie van een zwembad?

Wellicht kiest u voor een zwembadrenovatie omdat u de huidige kleur en indeling zat bent. U bent toe aan iets nieuws wat de omgeving weer wat opfrist en meer bijdetijds is. Echter is een renovatie van uw zwembad ook raadzaam als u kampt met achterstallig onderhoud. Dit kan immers leiden tot gevaarlijke situaties, zoals kapotte tegels met scherpe randen of toestellen die los kunnen raken. Tevens kan de techniek in uw zwembad verouderd zijn en wenst u deze te vernieuwen. Genoeg redenen voor een zwembadrenovatie.

Heeft uw zwembad al karakter? Heeft u zwembad iets wat andere zwembaden niet hebben waardoor mensen en kinderen veel liever bij u komen zwemmen? Als dat niet het geval is dan kunnen we hier iets aan veranderen door middel van een renovatie van het zwembad. Denk aan de toevoeging van sfeervolle speelelementen die het mogelijk maken om spelenderwijs uren in het zwembad te besteden. Een aantal leuke dierfiguren langs de kant, een shooter waarmee kinderen elkaar nat kunnen spuiten en een kleurrijke glijbaan.

Om een voorbeeld te schetsen wat de invloed van thematisering op een zwembad is, hebben we de onderstaande foto’s gemaakt. Dit is een zwembad zonder speeltoestellen:

zwembad voor renovatie   voor zwembad renovatie

En dit is hetzelfde zwembad na een renovatie en thematisering door Pooljoy:

zwembad-renovatie.jpg   Zwembad renovatie

Wat een verschil, hè? Mooi om te zien hoe erg een ruimte opklaart door de toevoeging van een aantal vrolijke kleuren en vormen. Onze renovaties worden op maat uitgevoerd dus u bepaalt zelf welke figuren of toestellen u waar wilt hebben. 

Wat doe ik bij een zwembadrenovatie?

Bij een zwembadrenovatie is het belangrijk om te zorgen dat de basis in order is. Zorg dat uw zwembad is voorzien van de meest moderne techniek die er de komende jaren weer tegenaan kan. Vervang filters en roosters en vervang de pompinstallatie. Daarna is het tijd om te kijken naar de gewenste look. Wellicht is de toevoeging van spots, figuren op de bodem of een splash area een leuke toevoeging. Als laatste denkt u na over de indeling en eventuele toevoeging van speeltoestellen. Dit geeft karakter aan uw zwembad en zorgt voor extra veel plezier voor jong en oud. Een aantal vrolijke kleuren kan uw zwembad in één oogopslag interessanter maken! Onze zwembadroosters zijn dan ook in diverse kleuren verkrijgbaar.

Hulp nodig?

Bij Pooljoy helpen wij u graag met uw zwembadrenovatie. Wij komen graag bij u langs op locatie en informeren u vrijblijvend over wat de mogelijkheden zijn. Pooljoy voert graag zwembadrenovatie projecten uit voor onder andere campings, hotels, vakantieparken en gemeente zwembaden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bekijk onze projecten

AVASTO Recreatietechniek
Adresgegevens

Populierenweg 41
3421 TX Oudewater
Nederland

Contact
© Pooljoy. All rights reserved.
Powered by WBYB